Kahramanmaraş Yenilik Peşinde: Yeni Sanayi Alanları Devreye Alınıyor!

KMTSO Başkanı Buluntu: "Yeni sanayi alanları Kahramanmaraş'ı güçlendiriyor. Şehrimize ve ülkemize hayırlı olsun."

Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası (KMTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Buluntu, Dulkadiroğlu ve Pazarcık İlçelerinde belirlenen yeni sanayi bölgeleriyle ilgili olarak, "Şehrimiz için hayırlı ve uğurlu olsun" dedi.

Cumhurbaşkanı Kararı ile ilan edilen Dulkadiroğlu ve Pazarcık İlçelerindeki yeni sanayi alanları, Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe girdi. KMTSO Başkanı Mustafa Buluntu, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, bu kararın Kahramanmaraş'ın sanayi sektörü için büyük bir önem taşıdığını vurgulayarak, şehri Türkiye'nin üretim gücünde yeniden önemli bir konuma taşımak için çalışmalarına devam edeceklerini belirtti.

"AZİM VE HEVESLE ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR"

Başkan Buluntu açıklamasında, "Resmi Gazete’de yer alan bu karar, deprem felaketi sonrasında şehrimizin sanayi bölgelerini genişleterek, üretim kapasitesini artırmak ve hızla toparlanmak için kritik bir adımdır. Bu yeni sanayi bölgeleriyle birlikte Kahramanmaraş'ı ülkemizin üretim alanında daha güçlü kılmak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Bu süreçte, başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sayın Mehmet Fatih Kacır’a, Sanayi Bölgeleri Genel Müdürü Sayın Fatih Turan’a ve değerli Kahramanmaraş Milletvekillerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz" şeklinde konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Kahramanmaraş Emniyetinden Büyük Operasyon: Hırsızlık ve Uyuşturucuya Karşı!
Azerbaycan Mahallesi Kahramanmaraş'a Umut Saçıyor: Kriz Sonrası Şehir Kalkınmasında İşbirliği
Kahramanmaraş'ta Deprem Mi Oldu? Son Dakika Deprem Haberleri!

Kahramanmaraş Haberleri