Kahramanmaraş Valiliği O İlçelerde Hak Sahipliği Kararlarını Açıkladı!

Afşin ve Göksun'da afetzedelerin hak sahipliği açıklandı! İtiraz için son tarih 16 Ekim 2023. Detaylar için Kahramanmaraş Valiliği'nin duyurusunu takip edin.

Afşin ve Göksun ilçelerinde afetzedelerin hak sahipliği kararları açıklandı. Kahramanmaraş Valiliği, 6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen depremlerin etkisiyle afetzedelerin hak sahipliği başvurularını değerlendirmeye devam ediyor. Talep ve Taahhütnameler, 29 Mayıs - 22 Ağustos 2023 tarihleri arasında alınmış ve Mahalli Hak Sahipliği Komisyonları tarafından titizlikle değerlendirilmiştir.

Mahalli Hak Sahipliği Komisyonları tarafından alınan kararlar, ilgili muhtarlıklara teslim edilmek üzere hazırlanmıştır. Bu kapsamda, Afşin ve Göksun ilçelerindeki hak sahipliği kararları 2 Ekim 2023 tarihinde ilan edilmiştir. Hak sahipliği başvuruları uygun görülmeyen vatandaşlarımız için 2 Ekim - 16 Ekim 2023 tarihleri arasında itiraz başvurusu yapma fırsatı sunulmuştur. İtiraz başvuruları, ilçe Kaymakamlıkları veya İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğüne yapılabilecektir.

Kahramanmaraş Valiliği, diğer ilçelerdeki hak sahipliği çalışmalarını tamamladıkça güncellemeleri kamuoyuyla paylaşmaya devam edecektir. Afetzedelerin hak sahipliği konusundaki bu duyuru, ilgili vatandaşların haklarını korumaları ve gerekli başvuruları zamanında yapmaları için büyük bir öneme sahiptir. İtiraz süresini kaçırmamak ve başvuruları ilgili mercilere zamanında yapmak, vatandaşların kendi haklarını savunmaları açısından son derece önemlidir.

Bu duyuru Kahramanmaraş Valiliği tarafından kamuoyuna yapılmıştır. Vatandaşlarımızın duyurulan tarihleri ve prosedürleri dikkatlice takip etmeleri önem arz etmektedir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Kahramanmaraş'ta Şemsiyenizi Hazırlayın: Yağmurlu Bir Gün!
Kahramanmaraş İşletmeleri Kararlılıkla Faaliyetlerine Devam Ediyor!
Kahramanmaraş İtfaiyesi Göğsümüzü Kabarttı: Başkan Güngör'den Övgü Dolu Ziyaret!

Kahramanmaraş Haberleri