Kahramanmaraş Milletvekili Öztunç'tan Sert Tepki: Depremzedeler İçin Değil, Milletvekillerine Yardım Kolileri!

CHP Milletvekili Ali Öztunç, depremzedelere yardım yerine milletvekillerine gönderilen kolilere büyük tepki gösterdi. Toplumsal duyarlılık bekleniyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, depremzedelerin beklediği yardımı milletvekillerine göndererek tartışmalara yol açtı. Her bir kolide 1000 TL değerinde yöresel ürünler bulunuyor. CHP Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, bu duruma büyük bir tepki gösterdi.

ÖZTUNÇ: VATANDAŞ EKMEK VE SU BULAMIYOR, MİLLETVEKİLLERİNE KOLİ GÖNDERMEK AYIPTIR!

Ali Öztunç, depremzedelerin temel ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanırken, milletvekillerine gönderilen kolilerin skandal bir durum olduğunu belirtti. Öztunç, "600 milletvekiline koli göndermişsin ayıptır ya gerçekten. Deprem şehri orası, depremzedelerin rızkını niye milletvekillerine gönderiyorsun? Milletvekillerinin bu koliye mi ihtiyacı var? Yazıklar olsun!" dedi.

CHP MİLLETVEKİLLERİ KOLİLERİ İADE EDİYOR: DEPREMZEDELERİN SORUNLARINI ÇÖZÜN!

CHP milletvekilleri, belediyenin milletvekillerine gönderdiği kolileri kabul etmeyerek iade ediyor. Öztunç, bu harcamalarla bir depremzedeye ev yapılabileceğini ve yaraların sarılabileceğini vurgulayarak, depremzedelerin gerçek ihtiyaçlarının çözülmesi çağrısında bulundu.

TOPLUMSAL TEPKİ BÜYÜYOR: BELEDİYENİN ÖNCELİKLERİ YENİDEN DEĞERLENDİRİLMELİ!

Bu olay, belediyelerin yardımlarını acil ihtiyaç sahiplerine yönlendirmesi gerekliliğini bir kez daha gündeme getirdi. Toplumsal tepki büyürken, belediyelerin önceliklerini gözden geçirmesi ve acil yardım ihtiyacı olan vatandaşlara odaklanması talep ediliyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Kahramanmaraş'ta Yolun Karşısına Geçmeye Çalışan Kadına Araç Çarptı!
Kahramanmaraş Dahil 15 İlde 37 Gözaltı, 2 Terörist Etkisiz Hale Getirildi!
Manipülasyonla Değil, Gerçek Çözümlerle Siyaset: Milletvekili Öztunç’a Tepki!

Video Haber Haberleri