Kahramanmaraş Emniyeti Gençleri Geleceğe Hazırlıyor: ÇOGEP Projesi

Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü, ÇOGEP projesiyle gençlere meslek tanıtımı yaparak 300 öğrenciye yeteneklerini keşfetme fırsatı sunuyor.

Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürlüğü, Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından yürütülen "Desteğiniz Biz, Geleceğimiz Sizsiniz" adlı ÇOGEP (Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı) projesi, "Meslek Tanıtımı Faaliyeti" kapsamında gerçekleştirildi. Bu özel etkinlik, 300 öğrencinin yeteneklerini keşfetmelerine ve becerilerine uygun meslek seçiminde bulunmalarına destek olmayı amaçlamaktadır.

Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından düzenlenen bu etkinlik, gençlerin geleceklerini şekillendirmede önemli bir rol oynamaktadır. Proje kapsamında düzenlenen tanıtım ve farkındalık etkinliği, öğrencilere meslek seçimleri konusunda rehberlik sağlamayı hedeflemektedir. Bu sayede gençler, sahip oldukları yetenekleri keşfederek gelecekte kendilerine uygun bir meslek alanı belirleme konusunda daha bilinçli kararlar verebileceklerdir.

Kamuoyuna duyurulan bu özel etkinlik, toplumun destek ve katılımını sağlamayı amaçlamaktadır. Bu projenin başarısı, gençlerin potansiyellerini en üst düzeyde kullanmalarına ve topluma faydalı bireyler olarak yetişmelerine katkı sağlayacaktır. Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürlüğü, bu önemli projede destek olan herkese teşekkür eder.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Dulkadiroğlu Belediyesi'nden Şefkat Eli: Öğrencilere Sıcak Çorba İkramı!
Kahramanmaraş'ta Trafik Kazasında Hayatını Kaybeden Gencin Acı Hikayesi
Kahramanmaraş Heyeti Ankara'da Toplantılarla Buluştu: İşbirliği ve Vizyon Paylaşımı

Kahramanmaraş Haberleri