Kahramanmaraş Elbistan’da ulaşım atağı sürüyor

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Elbistan’ın Özcanlı Mahallesi’nde 2 kilometrelik yol genişletme çalışmalarına başladı. Yol, 8 metreye çıkarılarak ulaşım iyileştirilecek.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Elbistan’ın Özcanlı Mahallesi’ne ulaşımı sağlayan 2 kilometrelik yolun genişletme çalışmalarına başladı. Yolun genişliği 8 metreye çıkarılarak mahallenin ulaşım standardı artırılacak.

Büyükşehir Belediyesi, şehir merkeziyle birlikte ilçeler ve kırsal mahallelerde de ulaşım yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda yürütülen çalışmalardan biri de Elbistan’ın Özcanlı Mahallesi’nde gerçekleştiriliyor. Yolun darlığı nedeniyle yaşanan ulaşım sorunlarını çözmek için yoğun şekilde sürdürülen genişletme çalışmaları, Kuzey İlçeleri Dairesi Başkanlığı tarafından yürütülüyor. Yaklaşık 2 kilometrelik yolun genişliği 5 metreden 8 metreye çıkarılıyor. Bu genişletme ve zemin iyileştirme çalışmalarıyla Özcanlı Mahallesi daha rahat ve konforlu bir ulaşıma kavuşacak.

Kuzey İlçeleri Dairesi Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, Afşin, Elbistan, Ekinözü ve Nurhak’ın ulaşım ağının geliştirilmesi ve güçlendirilmesi çalışmalarının aralıksız sürdüğü vurgulandı.

Kaynak: Haber merkezi

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Kahramanmaraş dahil 6 ilde dolandırıcılık operasyonunda yakalanan 8 şüpheli tutuklandı
Kahramanmaraş’ta “İslam’a Aykırı Dini Oluşumlar: FETÖ Örneği” Konferansı ve 15 Temmuz Temalı resim sergisi
Kahramanmaraş İstiklal Üniversitesi’nde 15 Temmuz paneli

Kahramanmaraş Haberleri