Kahramanmaraş Depremlerine Anne Karnında Yakalanan Bebeğe Ölen Babasının Adı Verildi!

Kahramanmaraş depremlerinde kaybettiği eşinin adını taşıyan Yılmaz Aras, hayata tutunarak zorlu süreci başarıyla atlattı. Bir mucizeye dönüşen hayat mücadelesi!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremde hayatını kaybeden bir baba, kurtulan oğlunun ismi olarak yaşamaya devam ediyor. Antakya ilçesinde yıkılan evlerinden karnındaki bebeğiyle kurtulan Münire Armut, deprem anında eşini kaybetmişti. Armut, depremde hayatta kalırken, karnındaki bebeğine umut verici bir isim seçti: Yılmaz Aras.

Depremin ardından hastaneye kaldırılan Münire Armut, kanamaları sebebiyle düşük yaptığını zannederken, oğlunun yaşadığını öğrendi. Oğlu Yılmaz Aras, erken doğum ve ciddi bir sağlık sorunu olan diyafragma hernisi ile dünyaya geldi. Ancak şanslıydı; uzun bir tedavi sürecinin ardından sağlığına kavuştu.

Kayseri Şehir Hastanesi Çocuk Cerrahisi Klinik Şefi Doç. Dr. Mustafa Erman Dörterler, bebeğin zorlu bir ameliyat geçirdiğini, ancak başarılı bir iyileşme süreci yaşadığını açıkladı. Bebek, doğduğu andan itibaren büyük bir mücadele gösterdi ve şimdi normal bir bebek gibi büyüyor.

Yılmaz Aras, sadece bir depremzedenin değil, aynı zamanda bir savaşçının da hikayesini taşıyor. Hem depremden kurtulup hem de ciddi bir sağlık sorununu yenen bu özel bebek, ailesinin ve çevresindekilerin umudunu yeşertiyor. Onun hikayesi, insanın içindeki gücün ve dayanıklılığın simgesi olarak hayat buluyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Kahramanmaraş Elbistan'da Ücretsiz İnternetten Sanat Atölyelerine: Yeni Kültür Evleri Geliyor!
Kahramanmaraş'ta Deprem Oldu, Naci Görür'den Hayati Uyarılar: Bu Bölgelere Stres Yüklenmiş Olabilir!
Kahramanmaraş ve Deprem Bölgesindeki Hazır Beton Vurguncularına Karşı 46 Firma İncelemeye Alındı!

Kahramanmaraş Haberleri