Kahramanmaraş Büyükşehir’den şehre yeşil dokunuşlar

Büyükşehir Belediyesi, şehrin çehresini güzelleştirmek ve vatandaşlara daha modern yaşam alanları sunmak için kavşak, meydan ve refüjlerde geniş çaplı peyzaj, bitkilendirme ve düzenleme uygulamaları gerçekleştiriliyor.

6 Şubat depremlerinin ardından yeniden yapılanma sürecinde altyapıdan ulaşıma, üstyapıdan sosyal tesislere tüm alanlarda yatırımlarını artırarak sürdüren Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, kent estetiğinin sağlanması ve yeşil alanların geliştirilmesi noktasında da önemli adımlar atıyor.

Bu noktada şehrin çehresini güzelleştirmek ve vatandaşlara daha modern yaşam alanları sunmak için kavşak, meydan ve refüjlerde geniş çaplı peyzaj, bitkilendirme ve düzenleme uygulamaları gerçekleştiriliyor. Park ve Bahçeler Şube Müdürlüğü koordinesindeki ekiplerce şehrin muhtelif noktalarındaki kavşak ve refüjler bitkilendirilerek şehre yeni bir soluk kazandırılıyor.

Yürütülen çalışmalarla modern bir kentsel doku oluşturulurken bir yandan da çevresel değerler korunarak şehrin geleceğine yatırım yapılıyor.

Kaynak: Haber merkezi

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Kahramanmaraş Valisi Ünlüer'den 19 Eylül Gaziler günü mesajı
Kahramanmaraş’ta TEKNOFEST’e ücretsiz ring seferi
Büyükşehir, Göksun’da ulaşım konforu için sahada

Kahramanmaraş Haberleri