Kahramanmaraş Büyükşehir, Onikişubat kırsalında ulaşımı iyileştiriyor

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Onikişubat kırsalındaki Sarıgüzel – Hacıbudaklı Grup Yolu'nun 5 kilometrelik kısmını sathi asfaltla kaplayarak ulaşımı iyileştirdi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Onikişubat kırsalında ulaşımı geliştirmek için önemli bir adım attı. Sarıgüzel – Hacıbudaklı Grup Yolu'nun 5 kilometrelik kısmı sathi asfalt ile kaplanarak, bölgedeki pek çok mahallenin ulaşım konforu artırıldı.

Büyükşehir Belediyesi, şehir genelindeki yol yenileme projelerine aralıksız devam ediyor. Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi’nin koordinesindeki ekipler, Onikişubat kırsalında bulunan Sarıgüzel – Hacıbudaklı Grup Yolu üzerinde çalışma yaptı. Stabilize yolun 5 kilometrelik bölümü sathi asfalt ile kaplanarak, yolun standartları yükseltildi ve yerleşim yerlerinin ulaşım ağı güçlendirildi.

Belediyeden yapılan açıklamada, yol bakım, onarım, yenileme ve asfalt çalışmalarının kesintisiz sürdürüldüğü ve bu çabaların yerleşim yerlerinin ulaşım kalitesini artırma amacını taşıdığı vurgulandı.

Kaynak: Haber merkezi

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Bugün hava Kahramanmaraş'ta (31 Temmuz) nasıl olacak?
Onikişubat Belediyesi, Döngel Mahallesi’nde kilit parke çalışmalarında sona geldi
Kahramanmaraş Büyükşehir, Göksun kırsalında kilit parke imalatlarını tamamladı

Kahramanmaraş Haberleri