Kahramanmaraş Ayakkabıcılar Sitesi'nde Başkan Güngör ve Vali Ünlüer İz Bıraktı!

Başkan Güngör ve Vali Ünlüer, Kahramanmaraş Ayakkabıcılar Sitesi'nde esnafları ziyaret ederek desteklerini iletti. Şehrimizin ayakkabıcılık sektörüne katkıları için teşekkür ediyoruz.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör ve Vali Mükerrem Ünlüer, Ayakkabıcılar Sitesi'ni ziyaret ederek esnaflarla bir araya geldi. Ziyarette konuşan Başkan Güngör, "Şehrimizin ayakkabıcılık sektöründe önemli bir yere sahip olmasında emeği geçen tüm esnafımıza teşekkür ediyor, işlerinde kolaylıklar diliyoruz" dedi.

Başkan Güngör ve Vali Ünlüer, Kunduracılar Odası Başkanı Ali Köfte'den üretim faaliyetlerine ilişkin bilgiler aldı. Daha sonra esnafların iş yerlerini ziyaret eden ikili, hayırlı işler temennisinde bulundu.

Başkan Hayrettin Güngör, "Valimiz Sayın Mükerrem Ünlüer ile Ayakkabıcılar Sitesi’nde faaliyetlerini sürdüren esnaflarımızı ziyaret ettik. Esnafımızın taleplerini dinledik, istişarelerde bulunduk. Şehrimizin ayakkabıcılık sektöründe önemli bir yere sahip olmasında emeği geçen tüm esnafımıza teşekkür ediyor, işlerinde kolaylıklar diliyoruz. Rabbim bereketli, bol kazançlar nasip eylesin" şeklinde konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Kahramanmaraş'ta 10 Bin Adımla Sağlıklı Yaşam: Afşin'deki Dünya Yürüyüş Günü
Kahramanmaraş'ta O İlçe İçin Hak Sahipliği ile İlgili Yeni Karar!
200 Milyon TL'lik Yatırım: Kahramanmaraş Elbistan'ın Ana Arteri Yenileniyor!

Kahramanmaraş Haberleri