Kahramanmaraş Andırın'da ulaşım sorunları çözülüyor: Yeni köprüler ve yol bakımları

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Andırın kırsalında yol bakım, onarım ve yenileme çalışmalarını sürdürüyor, Geben, Alınoluk ve Boztopraklı'da yeni köprüler inşa ediyor.

Büyükşehir Belediyesi, Andırın kırsalında ulaşımı iyileştirmek amacıyla yol bakım, onarım ve yenileme çalışmalarına devam ederken, Geben Mahallesi ile Alınoluk ve Boztopraklı grup yollarına yeni köprüler inşa ediyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, şehrin ulaşım ağını geliştirmek ve güçlendirmek için kesintisiz yatırımlarını sürdürüyor. Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı; Alanlı, Darıovası, Köklü, Gökgedik, Emirler, Tatarlı, Yeşilyurt, Cambaz, Osmancık, Rıfatiye, Çokak, Efirağzı, Kaleboynu, Geben, Kargaçayırı, Çiçekli, Akgümüş ve Altınyayla mahallelerinde yol bakım ve onarım çalışmalarını tamamlayarak, bu yerleşim yerlerinin ulaşımını iyileştirdi. Beşbucak Mahallesi’nde ise arterler toplam 9 bin metrekare kilit parke ve bordürle kaplandı. Ekipler, Camuzluk, Boğazören ve Akçakoyunlu mahallelerinde başlatılan yol iyileştirme çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor.

YENİ KÖPRÜLERLE MAHALLELERE ULAŞIM KOLAYLIĞI

Andırın’ın Geben Mahallesi’nde yapımına başlanan yeni köprünün inşası hızla ilerlerken, Alınoluk ve Boztopraklı grup yolları üzerinde de yeni köprü menfezlerin yapımına başlandı. Ekipler, yeni köprü menfezlerin temel hazırlıklarını hummalı bir şekilde sürdürürken, yaklaşık 10 milyon TL’lik yatırımla hayata geçirilen projelerin kısa süre içinde tamamlanması ve yerleşim yerlerinin ulaşım sorununun çözülmesi hedefleniyor. Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamada, vatandaşlara daha konforlu seyahat imkânı sağlanması amacıyla 11 ilçenin tamamında yol bakım, onarım, yenileme ve asfalt çalışmalarının artarak devam ettiği belirtildi.

Kaynak: Haber merkezi

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Kahramanmaraş’ta otomobil demir yığınına döndü
Kahramanmaraş'ta rezerv alandaki esnaflar için yeni geçici çarşıda başvurular başladı!
Kahramanmaraş'ta 146 kişinin öldüğü Hamidiye Sitesi'ne ilişkin sanıkların yargılanmasına devam edildi

Kahramanmaraş Haberleri