Ilıca’da detaylı temizlik ve ilaçlama çalışması gerçekleştirildi

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, vatandaşlardan gelen talep üzerine Başkan Fırat Görgel’in talimatıyla sadece şehrin değil bölgenin en önemli sağlık turizm merkezlerinden Ilıca’da geniş kapsamlı bir çalışma başlattı.

Büyükşehir Belediyesi, bölgenin önemli turizm merkezlerinden Ilıca’da Başkan Fırat Görgel’in talimatıyla geniş kapsamlı temizlik, peyzaj ve ilaçlama uygulaması gerçekleştirdi. Çalışmalardan duyduğu memnuniyeti belirten Ilıcalılar, Başkan Fırat Görgel ve ekiplere teşekkür etti.

Çevre Koruma ve Sıfır Atık Dairesi Başkanlığı koordinesindeki ekiplerce Ilıca’da detaylı bir temizlik, peyzaj ve ilaçlama uygulaması gerçekleştirildi. Çevre Sağlığı ve İlaçlama Şube Müdürlüğü ekipleri; su birikintileri, dereler, çöp konteynerleri, hayvansal ve organik atıkların bulunduğu alanların yanı sıra park ve mesire alanları ile yeşil alanları ilaçlayarak halk sağlığını tehdit edebilecek zararlıların önüne geçti. Atık Yönetimi Şube Müdürlüğü ekiplerince de pazar yeri, sokak, meydan, banklar, çöp kovaları ve yürüyüş yolları detaylı bir şekilde yıkanarak mahallede kent estetiğini sağladı.

Çalışmalardan duyduğu memnuniyeti belirten Ilıcalılar, Başkan Fırat Görgel ve ekiplere teşekkür etti.

Kaynak: Haber merkezi

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Afşin'de 150 yataklı hastanenin temeli atıldı
Kahramanmaraş'ta kaç suriyeli var?
Kahramanmaraşlı Dikeç'in atış tarzı, Gazze'deki katliama dikkati çeken yaratıcı aktivizme ilham oldu

Kahramanmaraş Haberleri