HAARP ve Bomba İddiaları: 6 Şubat Kahramanmaraş Depremlerinin Perde Arkası!

Kahramanmaraş depremleriyle ilgili çıkan komplo teorileri gündemde! Yazar Koray Kamacı, HAARP ve bomba iddialarıyla depremin ardındaki sırları açıklıyor. İşte detaylar!

6 Şubat tarihinde Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremlerin ardındaki gerçek sebep üzerine dolaşan çeşitli iddialar halk arasında konuşulmaya başlandı. Bu iddialardan biri, yazar Koray Kamacı'nın depremi açıklamak için ortaya attığı bir komplo teorisidir.

Koray Kamacı, katıldığı bir programda depremle ilgili ilginç bir açıklamada bulundu. Kamacı'ya göre, Kahramanmaraş'taki deprem, HAARP adı verilen ve ABD Hava Kuvvetleri ile Deniz Kuvvetleri tarafından kullanılan Yüksek Frekanslı Etkin Kutup Işıkları Araştırma Programı'nın farklı bir boyutundan kaynaklanıyordu. Kamacı, depremin bir nötron bombası veya kuyu bombası kullanılarak tetiklenmiş olabileceğini iddia etti. Bu teoriye göre, deprem öncesi bölgede bir patlama yaşanmış ve ardından kraterler oluşmuştu. Kamacı, depremin sadece doğal bir fay hattı sonucu oluşmadığını, bunun arkasında başka bir etkenin olduğunu savundu.

Bu komplo teorileriyle birlikte, depremin gerçek nedeni ve alınması gereken önlemler hakkındaki gerçekler göz ardı edilirken, bu tür iddialar hızla yayıldı. Bu teorilerin sosyal medyada geniş bir yankı bulduğu gözlendi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Kahramanmaraş Milletvekili Öztunç'tan Sert Tepki: Depremzedeler İçin Değil, Milletvekillerine Yardım Kolileri!
Kahramanmaraş'ta Kuyumcu Sektörü 10 Ton Altın Üretimine Ulaştı!
Patlatma Teknolojisiyle Kahramanmaraş'ta Ağır Hasarlı Binalar Yıkılıyor: %60 Seviyesine Ulaştı!

Video Haber Haberleri