Gurur Kaynağımız! Kahramanmaraşlı Öğrenciler Robot Yarışması'nda Parlıyor!

Başkan Güngör, Uluslararası MEB Robot Yarışması'nda başarılı olan öğrencileri ağırlayarak gururunu paylaştı. Kahramanmaraş'ı temsil eden gençlere güven sonsuz!

Başkan Güngör, 15. Uluslararası MEB Robot Yarışması'nda başarılı olan öğrencileri ağırladı. Ziyarette öğrencilerle yakından ilgilenen Başkan Güngör, “Elde ettikleri başarılarla gurur duyduğumuz öğrencilerimizi bir kez daha tebrik ediyorum” dedi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Bursa’da düzenlenen 15. Uluslararası MEB Robot Yarışması'nda dereceye giren Kahramanmaraşlı öğrencileri makamında ağırladı.

Başkan Güngör, öğrencilerle sohbet ederken elde ettikleri başarıların şehri gururlandırdığını belirtti. Ayrıca, danışman öğretmenlerin de katıldığı ziyarette öğrencilere başarılarından dolayı tebriklerini iletti. Başkan Güngör, “Milli Eğitim Bakanlığımızca düzenlenen Uluslararası MEB Robot Yarışması’nda şehrimizi başarıyla temsil eden öğrencilerimizi ve danışman öğretmenlerimizi misafirimiz olarak ağırladık. Elde ettikleri başarılarla gurur duyduğumuz öğrencilerimizi bir kez daha tebrik ediyorum. Geleceğimizin teminatı olan gençlerimize olan güvenimiz tamdır. Türkiye Yüzyılı’nda Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde gençlerimizle birlikte sağlam adımlarla ilerliyoruz” şeklinde konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Dulkadiroğlu İçin Yeni Bir Başlangıç: Mehmet Akpınar Belediye Başkanlığı İçin Hazır!
Kahramanmaraşlılar Dikkat! O İlçelerde Saatlerce Olmayacak... 4-5 Ekim Elektrik Kesintileri
Kahramanmaraş'tan Deprem Sonrası 64 Bin Öğrenci Kaydını Başka İllere Aldı!

Kahramanmaraş Haberleri