Görgel'den Kongre Öncesi Mesaj: AK Parti, Milletin Beklentilerini Karşılamaya Kararlı!

AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Fırat Görgel: AK Parti olarak güçlü bir kadroyla geleceğe yürüyoruz! Heyecan ve aşkla dolu 4. Olağanüstü Kongre'mizi sabırsızlıkla bekliyoruz.

AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Fırat Görgel, yaklaşan yerel seçimlere güçlü bir ekip ile hazırlanacaklarını belirterek, 22 yıllık başarılı geçmişlerini ve millete olan bağlılıklarını vurguladı. Görgel, 7 Ekim 2023'te gerçekleştirilecek 4. Olağanüstü Büyük Kongre öncesi yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

"Partimiz, 2001 yılında Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde 'Aydınlığa Açık, Karanlığa Kapalı' şiarıyla doğdu. Bu süreçte, milletimizin gösterdiği güveni boşa çıkarmadan, eğitimden sağlığa, enerjiden ulaşıma, turizmden tarıma kadar birçok alanda Türkiye'ye önemli eserler kazandırdık.

Partimiz, milletimizin derin teveccühünü her seferinde kazanmış, 7 genel seçim, 4 yerel seçim, 3 referandum ve 3 cumhurbaşkanlığı seçiminde zaferle çıkmıştır. Bu başarıların arkasındaki en önemli faktörlerden biri, dinamizmi ve sürekli yenilenme azmi olmuştur.

Değişimi benimseyen ve her daim ileriye yönelen bir parti olarak, önümüzdeki yerel seçimlere güçlü bir ekip ile hazırlanıyoruz. Milletimizin karşısına, başlangıçtaki heyecan ve aşkla çıkacağız.

Bu kongre sürecimiz, AK Parti'nin yenilikçi bakış açısı ve hizmet odaklı politikalarının bir yansıması olacak. 'Hep Yeni Hep İleri' ilkesiyle daha fazla hizmet, daha fazla başarı için çalışmaya kararlıyız. Bu kongrenin, partimiz ve milletimiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum."

Görgel, açıklamasında ayrıca siyasi arenada yaşanan değişimlere ve diğer partilerin kaos içindeki kongrelerine değinerek, AK Parti'nin sürekli olarak yenilenen dinamik kadrolarla Cumhuriyetin ikinci yüzyılına emin adımlarla ilerlediğini ifade etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Kahramanmaraş'ta Görüntü Kirliliğine Son: İnşaat Atıklarıyla Mücadele!
Kahramanmaraş'ta Sokak Hayvanları Unutulmuyor: Jandarma, Yardım Eli Uzatıyor!
TBMM'de Sarsıcı Tartışma: Kahramanmaraş Depremi Hatay Depremi Olmalı mı?

Kahramanmaraş Haberleri