EXPO 2023: Kahramanmaraş Tekstil Fuarıyla Moda Rüzgarları Estirecek!

Kahramanmaraş Tekstil Fuarı, EXPO 2023 kapsamında düzenlenen en büyük etkinliklerden biri! Kentin tekstil gücünü dünya ile buluşturan kapsamlı bir fuar.

Kahramanmaraş, ticaret, kültür, ve turizmdeki potansiyelini 23 ülkeden gelen ziyaretçilere Uluslararası EXPO 2023'te sergileyerek adından söz ettiriyor. Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek liderliğindeki belediye, kentin tekstil sektöründeki gücüne odaklanarak bölgesinin en kapsamlı ve büyük Tekstil Fuarı'nı düzenliyor.

EXPO 2023'TE KAHRAMANMARAŞ'IN DEĞERLERİ TEKSTİL SEKTÖRÜYLE BULUŞUYOR

Cumhurbaşkanlığı himayesinde düzenlenen Uluslararası EXPO 2023, Kahramanmaraş'ı dünyaya tanıtmada önemli bir rol oynuyor. Onikişubat Belediyesi, Sergi Alanı'nı depremzedeler için yaşam alanına çevirirken, aynı zamanda vatandaşların rehabilitasyon sürecine destek oluyor ve esnaflara can suyu sağlıyor. Başkan Hanefi Mahçiçek liderliğindeki belediye, Rafadan Tayfa, Kitap Fuarı, Çikolata ve Kahve Festivali gibi birbirinden çeşitli etkinliklerle ziyaretçilere unutulmaz deneyimler sunuyor.

TEKSTİL SEKTÖRÜNE CAN SUYU: KAHRAMANMARAŞ TEKSTİL FUARI

Giyim ve tekstil sektörü, özellikle pandemi ve deprem gibi zorlu süreçlerden etkilendi. Onikişubat Belediyesi, Kahramanmaraş'ın tekstil sektöründeki öncü konumunu sürdürme ve daralan esnafa destek olma amacıyla sorumluluk üstleniyor. EXPO 2023 kapsamında düzenlenecek Tekstil Fuarı, bölgenin en kapsamlı etkinliği olma özelliği taşıyor.

KAHRAMANMARAŞ EKONOMİSİNİN CAN DAMARLARINA IŞIK TUTACAK FUAR

EXPO 2023 Sergi Alanı'nda gerçekleştirilecek Tekstil Fuarı, 1-10 Aralık tarihleri arasında ziyaretçilere ev sahipliği yapacak. Ziyaretçiler, 1 Aralık Cuma günü saat 14.30'da gerçekleştirilecek açılışın ardından 11.00 ile 21.00 saatleri arasında fuarı gezebilecekler. Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, resmi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla tüm vatandaşları bu önemli etkinliğe davet ediyor. Tekstil Fuarı, Kahramanmaraş'ın ticaret, kültür, ve turizm potansiyelini bir kez daha ön plana çıkaracak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Kahramanmaraş Beşik Gibi Sallanıyor: Yine Deprem!
Güngör, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na Katıldı
Kahramanmaraş'ta Çocuklar KAÇSAM ile Renkli Anılar Yaşıyor!

Kahramanmaraş Haberleri