Dulkadiroğlu İçin Yeni Bir Başlangıç: Mehmet Akpınar Belediye Başkanlığı İçin Hazır!

Yeniden Refah Partisi'nden Dulkadiroğlu İlçesi Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Akpınar. "Adalet, katılımcılık ve çözüm odaklı hizmet için buradayız!" dedi.

Kahramanmaraş’ın sevilen iş insanı Mehmet Akpınar, Dulkadiroğlu ilçesi Belediye Başkanlığı için Yeniden Refah Partisi’nden aday adaylığı başvurusunda bulundu. İşte Akpınar'ın açıklamaları:

VİZYON VE MİSYON: DULKADİROĞLU İÇİN YENİ BİR BAŞLANGIÇ

Dulkadiroğlu ilçemizi tanıtmak, yatırımları artırmak, deprem sonrası zarar gören bölgeleri restore etmek ve toplumsal yaraları sarmak amacıyla Yeniden Refah Partisi’nden Belediye Başkan Aday Adayı oldum. Hedefimiz, ilçemizin kalkınmasına liderlik etmek ve herkesin sesi olmak.

KATILIMCI BELEDİYECİLİK: HALKIN MECLİSİ İLE YÖNETİM

Yeniden Refah Partisi olarak, adalet, şeffaflık ve katılımcılık ilkesiyle hareket edeceğiz. Halkın doğrudan katılımını sağlayarak, belediyemizi birlikte yöneteceğiz. Halkımızın refahını artırmak önceliğimiz.

ÇÖZÜM ODAKLI HİZMET: GÜLER YÜZ VE İNSAN MERKEZLİ YAKLAŞIM

Belediyemiz, çözüm odaklı ve insan odaklı bir yönetim anlayışına sahip olacak. Hemşerilerimize güler yüzle yaklaşacak, onların sorunlarına etkili çözümler üreteceğiz. Sanayicimizden çiftçimize, eğitimcimizden emekçimize kadar herkesin yanında olacağız.

BİRLİKTE BÜYÜME: FARKLILIKLARIMIZ ZENGİNLİĞİMİZDİR

Farklılıklarımızın bizi zenginleştirdiğini biliyoruz. Her kesimden insanı kucaklayacak, ayrım yapmadan katılımcı belediyeciliğin gücünü göstereceğiz. İlçemizi daha yaşanabilir, daha güvenli bir yer haline getirmek için birlikte çalışacağız.

KARDEŞLİK VE TEVECCÜH: DUALARINIZ BİZİMLE

Son olarak, tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyor, milletimize sağlık ve huzurlu bir gelecek temenni ediyorum. Dualarınızı ve teveccühünüzü üzerimizde hissederek, ilçemiz için birlikte yürüyeceğiz.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Dulkadiroğlu'nda Yükselen Deprem Konutları: Sağlıklı ve Huzurlu Bir Yaşam İçin Fırsat!
Havalar Soğuyor: Kahramanmaraş'ta Sonbaharın Keyfini Çıkarın!
Milletvekili Karatutlu, Kahramanmaraş'ın Çığlığını TBMM'de Duyurdu!

Kahramanmaraş Haberleri