Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Mehmet Akpınar’dan Kurban Bayramı mesajı

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Mehmet Akpınar, Kurban Bayramı mesajında birlik ve beraberlik vurgusu yaparak, tüm İslam âleminin bayramını kutladı ve huzur, mutluluk diledi.

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Mehmet Akpınar, Kurban Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayımladı. Başkan Akpınar, mesajında birlik ve beraberlik temasına vurgu yaparken, Kurban ibadetinin önemine de dikkat çekti. Kurban Bayramı'nın manevi değerlerine ve toplumsal önemine değinen Başkan Akpınar, bayramın birlik ve beraberlik içerisinde geçmesi temennisinde bulundu ve şunları kaydetti:

“Kurban Bayramı'nın manevi huzurunu ve bereketini hep birlikte yaşamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu kutsal bayram, paylaşmanın, dayanışmanın ve kardeşliğin en güzel örneklerini sunduğumuz özel günlerdendir. Kurban ibadeti, Allah’a yakınlaşmanın ve O’nun rızasını kazanmanın bir vesilesidir. Kurbanlarımızın makbul, dualarımızın kabul olmasını Yüce Mevla’dan diliyorum. Kurban Bayramı vesilesiyle, asrın felaketinde hayatını kaybeden şehitlerimiz başta olmak üzere, tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. Tüm İslam âleminin Kurban Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyor, bayramın ülkemize, milletimize ve tüm insanlığa barış, huzur ve mutluluk getirmesini temenni ediyorum. Bayramın, ailelerinizle birlikte sağlıklı, huzurlu ve mutlu geçmesini diler, büyüklerimin ellerinden, küçüklerimin gözlerinden öpüyorum.”

Kaynak: Haber merkezi

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Kahramanmaraş'ta "Filistin'e destek, İsrail'e tepki mitingi"
Kahramanmaraş'ta şehitlik ve mezarlıklar bayrama hazır!
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Görgel, personelleriyle bayramlaştı

Kahramanmaraş Haberleri