CHP’li kadınlardan sağlık çalışanlarına geçmiş olsun ziyareti

CHP Kadın Kolları, Kahramanmaraş Kadın Doğum Hastanesi'ndeki rehin alma olayı sonrası sağlık çalışanlarını ziyaret etti, destek vererek güvenlik ve psikolojik desteğin önemini vurguladı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kadın Kolları Merkez Yönetim Kurulu (MYK) üyesi ve il yönetiminden bir grup, Kahramanmaraş Kadın Doğum Hastanesi’nde yaşanan rehin alma olayı sonrasında hastaneye geçmiş olsun ziyareti gerçekleştirdi.

CHP Kadın Kolları üyeleri, yaşanan olayın ardından hem sağlık çalışanları hem de hastalarla bir araya gelerek, yaşadıkları zorlu süreçte yanlarında olduklarını belirtti.

Ziyaret sırasında konuşan CHP Kadın Kolları MYK üyesi Serap Gemci, “Sağlık sektöründe böylesine olayların yaşanmasını kabul edemeyiz. Hem sağlık personelimizin hem de vatandaşlarımızın güvenliği bizim için birincil önemdedir. CHP olarak sağlık çalışanlarımızın her zaman yanında olacağız ve bu tür üzücü olayların tekrar yaşanmaması için gerekli adımların atılmasını talep ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Ziyaret esnasında sağlık personeline moral verilirken, yaşanan travma sonrasında psikolojik desteğin sağlanmasının önemine de vurgu yapıldı. CHP Kadın Kolları'nın bu ha

Kaynak: Haber merkezi

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Kahramanmaraş'ta öğrenci topluluklarından Filistin'e destek açıklaması
AFAD uyardı: Kahramanmaraş'ta ‘Sirenler çalacak, panik yapmayın!’
Esnafa 1.5 Milyon TL hibe ve kredi desteği: Küçük sanayi sitesi dönüşüm projesi başlıyor!

Kahramanmaraş Haberleri