Çarşı Alanlarında Yoğunlaşan Çalışmalar: Dulkadiroğlu, Kilit Parke İle Yeniden Canlanıyor!

Dulkadiroğlu Belediyesi, felaket sonrası kilit parke yenileme çalışmalarına hız veriyor. Şehirdeki zarar gören bölgelerde gece gündüz çalışmalar devam ediyor.

Kahramanmaraş Dulkadiroğlu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, şehrin yaşadığı felaketin ardından zarar gören cadde ve sokaklarda başlattıkları kilit parke yenileme çalışmalarını sürdürüyor. Özellikle konteyner çarşı çevresinde faaliyet gösteren Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ihtiyaç duyulan tüm bölgelerde çalışmalarına devam edeceklerini açıkladılar.

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, konuyla ilgili yaptığı değerlendirmede şunları belirtti: “Asrın felaketi sonrasında başlattığımız onarımlar ve iyileştirme çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz, gece gündüz demeden bu çalışmalara öncelik veriyor. Özellikle kilit parke yenileme konusunda yoğun bir çaba sarf ediyoruz. Deprem nedeniyle yıkılan binalar ve sonrasındaki yıkım süreci, mevcut kaldırımlara ve yollara ciddi zararlar verdi. Enkaz temizleme çalışmalarının tamamlandığı bölgelerde şu anda tamirat ve yenileme işlemleri yapılıyor. Özellikle çarşı alanlarında bu çalışmalara ağırlık vermiş durumdayız.”

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Trafikten Men Edilen 252 Araç! Kahramanmaraş'ta 881 Sürücüye Ceza Yağdı
Kahramanmaraş'ta Edebiyat Rüzgarı: Kütüphane Söyleşileri Başlıyor!
Kahramanmaraş'ta İnşaat Atıklarıyla Savaşılıyor: Çevreye Temiz Bir Nefes!

Kahramanmaraş Haberleri