Bugün hava Kahramanmaraş'ta (7 Ekim) nasıl olacak?

Kahramanmaraş'ta 7 Ekim 2024 tarihleri için hava durumu raporu açıklandı. Kahramanmaraş'ta hava durumu merak ediliyor. Bugün, yarın ve ileriki günlerde yağış beklenip beklenmediği ve hava durumunun nasıl olacağına dair bilgiler araştırılıyor.

Kahramanmaraş'ta bugün hava parçalı ve az bulutlu olacak. Genel olarak il genelinde önemli bir yağış beklenmiyor. Ancak, Andırın'ın güneyi, Düldül Dağı, Türkoğlu'nun yüksek mahalleleri ve Beyoğlu civarında, öğleden sonra ile akşam saatleri arasında dar alanlı ve kısa süreli hafif bahar yağışları görülebilir.

Sıcaklık değerleri, ilimizin güney bölgelerinde 33-34°C, kuzey ilçelerinde ise 26-30°C arasında değişecek. Andırın çevresinde sıcaklık 28°C civarında seyredecek. Sıcaklıkların önümüzdeki günlerde fazla değişmesi beklenmiyor. Geceleri serin hava etkisini sürdürecek.

Orman yangını riski nedeniyle dikkatli olunması tavsiye ediliyor. Rüzgar, il genelinde güney yönlerden hafif, zaman zaman orta kuvvette esecek. Göksun, Berit, Afşin ve Elbistan çevresinde rüzgar daha sert hissedilebilir.

Yangın Uyarısı: Orman yangınlarına karşı dikkatli ve tedbirli olalım.

Kaynak: Haber merkezi

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Kahramanmaraş’ta Eylül ayı asayiş raporu açıklandı
AK Parti'den İsrail'e sert tepki: Filistin davasına sahip çıkmaya devam edeceğiz
Kahramanmaraş'ta motosikletin çarptığı yaya öldü

Kahramanmaraş Haberleri