Bugün hava Kahramanmaraş'ta (27 Ağustos) nasıl olacak?

Kahramanmaraş'ta 27 Ağustos 2024 tarihleri için hava durumu raporu açıklandı. Kahramanmaraş'ta hava durumu merak ediliyor. Bugün, yarın ve ileriki günlerde yağış beklenip beklenmediği ve hava durumunun nasıl olacağına dair bilgiler araştırılıyor.

Bugün Kahramanmaraş genelinde hava genellikle parçalı bulutlu olacak.

Öğleden sonra Andırın, Geben, Çokal, Çiğşar, Göksun, Berit Dağı, Ilıca, Bertiz doğusu, Türkoğlu, Çağlayancerit, Suçatı, Tekir, Çukurhisar, Düldül Dağı, Afşin çevresi ve Sır Barajı batısında yer yer çok bulutlu ve yerel, kısa süreli sağanak ile gök gürültülü sağanak yağışlar bekleniyor. İl merkezinde ise yağış ihtimali düşük. Durum değişirse önceden bilgi verilecektir. Beklenen yağışlar kısa süreli ve dar alanlı olacak.

Sıcaklık güney ilçelerde 34-35 derece, kuzey ilçelerde ise 29-32 derece arasında olacak. Andırın çevresinde ise sıcaklık 27 derece civarında seyredecek. Genel olarak birkaç derecelik bir düşüş bekleniyor.

Orman yangını riski devam ediyor, bu nedenle piknik alanlarından ayrılırken ateşin söndüğünden emin olunmalı. Rüzgar, il genelinde güney ve batı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esecek.

Kaynak: Haber merkezi

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

İlker Yiyen, TSYD Kahramanmaraş İl Temsilciliğine atandı
Yılmaz Taner, şarkılarıyla Kahramanmaraş’ta unutulmaz gece yaşattı
Kahramanmaraş’ta çocuklar Kral Şakir ile eğlenecek, yetişkinler müzik ziyafeti yaşayacak

Kahramanmaraş Haberleri