Bugün hava Kahramanmaraş'ta (23 Eylül) nasıl olacak?

Kahramanmaraş'ta 23 Eylül 2024 tarihleri için hava durumu raporu açıklandı. Kahramanmaraş'ta hava durumu merak ediliyor. Bugün, yarın ve ileriki günlerde yağış beklenip beklenmediği ve hava durumunun nasıl olacağına dair bilgiler araştırılıyor.

Kahramanmaraş'ta bugün hava genellikle parçalı ve yer yer çok bulutlu olacak. Öğleden sonra aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar bekleniyor. Yağışlar, özellikle Narlı ve Pazarcık civarında kısa süreli ve yerel olarak etkili olabilir. Yıldırım, su baskını ve yer yer dolu riski bulunduğundan vatandaşların dikkatli olması önem arz ediyor.

Sıcaklıklar güney ilçelerde gündüz saatlerinde 23-25 derece arasında, kuzey ilçelerde ise 18-21 derece arasında seyredecek. Andırın çevresinde sıcaklık yaklaşık 18 derece civarında olacak. Hafta boyunca sıcaklıkların yeniden artması bekleniyor.

Hava bugünlerde serinlemiş olsa da orman yangını riski devam ediyor. Bu nedenle vatandaşların dikkatli olması ve gerekli önlemleri alması tavsiye ediliyor. Rüzgar ise il genelinde güney ve batı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esecek.

Kaynak: Haber merkezi

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Gönül Köprüleriyle “Sevgi Unutulmaz”
Bertiz’in en güzel üzümü seçildi
Kahramanmaraş’ta 33 kişi tutuklandı

Kahramanmaraş Haberleri