Bugün hava Kahramanmaraş'ta (22 Ekim) nasıl olacak?

Kahramanmaraş'ta 22 Ekim 2024 tarihleri için hava durumu raporu açıklandı. Kahramanmaraş'ta hava durumu merak ediliyor. Bugün, yarın ve ileriki günlerde yağış beklenip beklenmediği ve hava durumunun nasıl olacağına dair bilgiler araştırılıyor.

Bugün Kahramanmaraş'ta hava genellikle parçalı az bulutlu olacak.

Sabah saatlerinde Göksun kuzeyi, Binboğa, Afşin, Elbistan, Ekinözü, Berit Dağı ve Dibek Dağları'nın alçak kesimlerinde sulu kar, yüksek kesimlerde ise hafif kar yağışı görüldü. Ancak öğleden sonra yağış kesilecek. İlerleyen günlerde il genelinde önemli bir yağış beklenmiyor. Ay sonunda ve kasım başında yağış ihtimali bulunsa da bu tahmin henüz kesinleşmedi.

Sıcaklık, il genelinde güneyde 18-19 derece, kuzey ilçelerde 12-14 derece, Andırın çevresinde ise 16 derece civarında seyrediyor. Hafta sonuna doğru hava birkaç derece ısınacak, ancak sıcaklıklar mevsim normallerinin altında kalmaya devam edecek. Özellikle geceleri oldukça soğuk geçiyor ve yüksek kesimlerde don ve buzlanma riski bulunuyor.

Rüzgar ise kuzey yönlerinden orta kuvvette, yer yer kuvvetli esecek. Yükseklerde, özellikle Berit Dağı çevresinde kısa süreli fırtına bekleniyor.

Gece saatlerine doğru rüzgar hafiflemeye başlayacak.

Kaynak: Haber merkezi

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş Karacasu Kampüsü’nü ziyaret etti
Kahramanmaraş Andırın’da 11 mahallenin yolu yenileniyor
Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, Kahramanmaraş'ta mezuniyet törenine katıldı

Kahramanmaraş Haberleri