Bugün hava Kahramanmaraş'ta (22 Ağustos) nasıl olacak?

Kahramanmaraş'ta 22 Ağustos 2024 tarihleri için hava durumu raporu açıklandı. Kahramanmaraş'ta hava durumu merak ediliyor. Bugün, yarın ve ileriki günlerde yağış beklenip beklenmediği ve hava durumunun nasıl olacağına dair bilgiler araştırılıyor.

Kahramanmaraş'ta bugün hava genellikle az bulutlu ve açık olacak. Ancak Andırın çevresinde bulutlanma artışı ve hafif yağış geçişi bekleniyor. Önümüzdeki pazar, pazartesi, salı ve çarşamba günlerinde ise il genelinde bulutlanma artışı ile birlikte yerel yağış geçişleri görülecek. Özellikle batı bölgeleri ve dağlık kesimlerde yağışlar daha belirgin olacak, Andırın ve Göksun arasındaki bölgelerde yağış ihtimali daha yüksek.

Yer yer gök gürültülü sağanaklar da oluşabilir. Hava durumundaki değişiklikler takip edilerek güncellemeler yapılacak.

Sıcaklıklar, Kahramanmaraş'ın güneyinde 36-38 derece arasında seyrederken, kuzey ilçelerde 32-35 derece arasında olacak. Andırın çevresinde ise sıcaklık 28 derece civarında. İlimiz genelinde sıcaklıkların birkaç derece düşmesi bekleniyor.

Güneş ışınlarının en dik geldiği 11.00-17.00 saatleri arasında güneş altında uzun süre kalınmaması, orman yangını riskine karşı dikkatli olunması gerekiyor. Piknik alanlarında ateşlerin tamamen söndürüldüğünden emin olunmalı ve hayvanlar için su bırakılmalı.

Rüzgar, il genelinde güney ve batı yönlerinden hafif, ara sıra orta kuvvette esecek.

Kaynak: Haber merkezi

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Mavi ve kahverengi gözlerinin doğallığına çevresindekileri inandırmaya çalışıyor
KASKİ'den su kullanımı hakkında önemli uyarılar!
Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası’ndan kuzey ilçelere çıkarma

Kahramanmaraş Haberleri