Bugün hava Kahramanmaraş'ta (19 Haziran) nasıl olacak?

19 Haziran 2024 tarihleri için hava durumu raporu açıklandı. Kahramanmaraş'ta hava durumu merak ediliyor. Kahramanmaraş'ta bugün, yarın ve ileriki günlerde yağış beklenip beklenmediği ve hava durumunun nasıl olacağına dair bilgiler araştırılıyor.

Bugün Kahramanmaraş'ta hava genellikle parçalı ve az bulutlu olacak. İkindi saatleri ile akşam arasında Binboğa Dağları'nın kuzeyinde yerel ve kısa süreli gök gürültülü hafif yağışlar görülebilir. Sıcaklık yüksek seviyelerde seyretmeye devam ediyor; bugün ve yarın 42 dereceyi aşabilir. Hafta sonuna doğru kısa süreli bir serinleme bekleniyor, ardından sıcaklıklar yeniden artacak. Önümüzdeki günlerde sıcaklıkta küçük düşüşler olsa da genel olarak sıcak bir hava hakim olacak. Değişikliklere göre bilgilendirme yapılacaktır.

Güneş ışınlarının yoğun olduğu 11.00 ile 17.00 saatleri arasında dikkatli olunmalıdır. Ayrıca orman yangını riski bulunmakta, bu yüzden çok dikkatli olmalıyız. Sokakta yaşayan hayvanlar için su bırakmayı unutmayalım. Rüzgar güney ve batıdan hafif, ara sıra orta kuvvette esecek.

Kaynak: Haber merkezi

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanlığı için temayül yoklaması heyecan yarın başlıyor!
Kahramanmaraş'ta iki aile arasında çıkan silahlı kavga: 2 ölü, 2 yaralı
Türkiye'nin ilk kırmızı renkli cevizi Kahramanmaraş'ta üretildi

Kahramanmaraş Haberleri