Bugün hava Kahramanmaraş'ta (15 Haziran) nasıl olacak?

15 Haziran 2024 tarihleri için hava durumu raporu açıklandı. Kahramanmaraş'ta hava durumu merak ediliyor. Kahramanmaraş'ta bugün, yarın ve ileriki günlerde yağış beklenip beklenmediği ve hava durumunun nasıl olacağına dair bilgiler araştırılıyor.

Bugün Kahramanmaraş genelinde hava parçalı bulutlu geçecek. Öğle saatlerinden akşam saatlerine kadar Göksun, Andırın, Berit Dağı, Ilıca, Suçatı, Çukurhisar, Ahırdağ ve Bertiz doğusu, Çağlayancerit, Nurhak, Ekinözü, Engizek çevresinde dar alanlı, kısa süreli yağış geçişleri bekleniyor. Ayrıca, lokal yıldırım riski de bulunmakta.

Sıcaklıklar yüksek seyrini sürdürüyor. Bugün ve yarın birkaç derece düşme ihtimali olsa da, hafta ortasında tekrar 40 dereceyi geçmesi bekleniyor. Güneş ışınlarının en etkili olduğu 11.00 ile 17.00 saatleri arasında dikkatli olunması ve orman yangını riskine karşı tedbirli olunması gerektiği vurgulanıyor.

Rüzgar, kuzey ve batıdan hafif, ara sıra orta kuvvette esecek. Nurhak, Ekinözü, Berit Dağı ve Pazarcık bölgesinde daha sert esme ihtimali var. Geceye doğru rüzgarın zayıflaması bekleniyor.

Kaynak: Haber merkezi

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Dulkadiroğlu'nda Kurban Bayramı için parklar hazır
Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Mehmet Akpınar’dan Kurban Bayramı mesajı
Kahramanmaraş'ta Kurban Bayramı boyunca ücretsiz toplu taşıma hizmeti

Kahramanmaraş Haberleri