Başkonuş Yaylası'nda şehit ve gazi çocuklarına özel Vefa Gönüldendir etkinliği

Kahramanmaraş'ta Başkonuş Yaylası'nda şehit ve gazi aileleri için düzenlenen "Vefa Gönüldendir" etkinliğinde çocuklar doyasıya eğlendi. Şehit ve gazi yakınları unutulmadı.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği tarafından şehit ve gazi çocuklarına yönelik bir program düzenlendi. Kahramanmaraş'ın doğa turizmi merkezi Başkonuş Yaylası'nda, "Vefa Gönüldendir" projesi kapsamında gerçekleştirilen etkinlikte şehit ve gazi ailelerinin çocukları doyasıya eğlendi.

Etkinliğe Onikişubat Kaymakamı Salih Çiğdem, Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüer’in eşi Dr. Selma Ünlüer, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mutlu Kaya, Başkonuş Yaylası Yönetim Kurulu Başkanı Serhan Erdoğanyılmaz ile birlikte şehit ve gazi çocukları ve aileleri katıldı.

Başkonuş Yaylası'nda düzenlenen etkinlikte çocuklar gönüllerince eğlenirken, birbirinden güzel birçok aktiviteyle yüzlerinde tebessüm ve mutluluk oluştu. Çocuklar deve cüce oyunu, yer kapmaca, voleybol ve halat çekme gibi etkinliklerle doyasıya eğlendiler.

Başkonuş Yaylası Yönetim Kurulu Başkanı Serhan Erdoğanyılmaz etkinlik hakkında şunları söyledi:

"Her yıl olduğu gibi, bu yıl da şehitlerimizin mukaddes emanetleri olan çocuklarını ve ailelerini Başkonuş Yaylası’nda misafir etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. 2015 yılında Şırnak Silopi’de kaybettiğimiz Aziz Şehidimiz Nurettin Ademoğlu’nun kızı Sena Nur, Koç Üniversitesi Tıp Fakültesi 5. sınıf öğrencisi. Hem mezun olduğum okulda okuyor olması hem de babasını ve ailesini gururlandırması hasebiyle kendisiyle tanışmaktan onur duydum.

Başkonuş, hiçbir zaman sadece bir işletme olmadı. Deprem zamanı bir yuva, zor zamanlarda bir sığınak oldu. Turizm alanında hizmet versek de, değişmez görevlerimizden biri de şehit ailelerimizin her zaman yanında olmaktır. Erdoğanyılmaz ailesi ve Başkonuş ekibi olarak her zaman şehit ailelerimizin yanında olacağız. Bu zorlu süreçlerde her zaman şehit ve gazi yakınlarının yanında olan şehir protokolüne, Onikişubat Belediye Başkanımız ve tüm ekibine, ayrıca Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kahramanmaraş Şubesi Başkanı ve tüm yönetimine teşekkür ediyorum. Şehitler ölmez, vatan bölünmez!"

Etkinlikte konuşan Onikişubat Kaymakamı Salih Çiğdem ise şu ifadelere yer verdi:
"Şehit ve gazi çocuklarımızla ve aileleriyle bir araya gelmek istedik. Valiliğimiz koordinesinde gerçekleştirdiğimiz bu etkinlikte çocukların neşesini ve mutluluğunu görmek bizleri de mutlu ediyor."

Kaynak: Haber merkezi

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Kahramanmaraş'ta 13 bin yıllık olduğu tahmin edilen dikiş malzemeleri bulundu
Kahramanmaraş'ta depremzede Tuğçe, zor günlerini beraber geçirdiği nişanlısıyla evlendi
Kahramanmaraşlı Kıbrıs gazisi son yolculuğuna uğurlandı

Kahramanmaraş Haberleri