Başkan Görgel'den İstiklal Spor'a Destek Mesajı: Şehrimiz İstiklal Spor’un yanında

Başkan Görgel, Kahramanmaraş İstiklal Spor'un yanında olduklarını belirtti. Toplantıda, kulübün yeni sezon hedefleri ve iş insanlarının desteği değerlendirildi.

Kahramanmaraş İstiklal Spor Kulübü'nün Yönetim Kurulu ve Lansman Toplantısı, Şairler Tepesi'nde gerçekleştirildi. Toplantıya katılan Başkan Görgel, "Takımımıza destek veren tüm iş insanlarına teşekkür ediyorum. Kulüp Başkanımız Gaffar Akarca ve yeni yönetimimize başarılar diliyorum. Takımımızı hep birlikte daha iyi yerlere taşıyacağız. Büyükşehir Belediyesi olarak biz de her zaman yanındayız" dedi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi'nin ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıya, Vali Mükerrem Ünlüer, Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Murat Tiryaki, KSÜ Rektörü Prof. Dr. İsmail Bakan, İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman, Gençlik ve Spor İl Müdürü Cemil Boz, KMTSO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Buluntu, KMTSO Meclis Başkanı Hanefi Öksüz, Ticaret Borsası Başkanı Mustafa Narlı, Kahramanmaraş İstiklal Spor Kulübü Başkanı Ahmet Gaffar Akarca ve yönetim kurulu üyeleri ile iş insanları katıldı. Toplantıda, Kahramanmaraş İstiklal Spor Kulübü ve yeni sezon hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, toplantı sonrası yaptığı değerlendirmede, "İstiklal Spor, şehrimizin önemli değerlerinden biri. 2016 yılında kurulan takımımız, 6 Şubat depremlerinden önce çok iyi performans sergiliyordu. Depremler sonrası kulübümüz Türkiye Futbol Federasyonu tarafından 3. Lig’e yükseltildi. Asrın felaketinde 14 sporcumuzu kaybettik, Allah'tan rahmet, ailelerine ve şehrimize başsağlığı diliyoruz. Yeni sezonda iş insanlarımız süreci üstlendi. Gaffar Akarca, büyük bir irade gösterdi ve güçlü bir yönetim listesi oluşturdu. Şehrimizin tüm bileşenlerinin kulübümüze sahip çıkması çok önemli. Hep birlikte takımımızı daha iyi yerlere taşıyacağız. Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman takımımızın yanındayız" ifadelerini kullandı.

Kahramanmaraş İstiklal Spor Kulübü Başkanı Ahmet Gaffar Akarca ise, "Bu gece, Kahramanmaraş’ın spor tarihinde çok önemli. Önemli adımlar attık. Spor sevdalısı bir Büyükşehir Belediye Başkanına sahip olmak büyük bir şans. Şehrimizin yöneticileri ve iş insanlarıyla birlikte güzel bir organizasyon gerçekleştirdik. Kahramanmaraş İstiklal Spor Kulübü’nü hak ettiği yere taşıyacağız. Bu güveni boşa çıkarmayacağız. Şehrimiz için hayırlı olsun" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Meteoroloji saat verdi: Kahramanmaraş'a sağanak uyarısı!
Kahramanmaraş'ın yeniden inşası için KİÜ ve Mimarlar Odası işbirliği
Kahramanmaraş'ta 175 ton soya tohumla dev hibeli destek!

Kahramanmaraş Haberleri