Başkan Görgel: Rezerv alandaki esnafımıza yeni iş yerleri oluşturuyoruz

Başkan Fırat Görgel, Samsun Çarşısı esnafıyla buluşarak, yeni geçici çarşı inşaatı ve kalıcı iş yerleri projeleri hakkında bilgi verdi, esnafın taleplerini dinledi.

Samsun Çarşısı'nda esnaflarla buluşan Başkan Görgel, "Rezerv alanındaki esnafımız için Piazza AVM'nin yanına geçici bir çarşı kuruyoruz. Samsun Çarşısı'ndaki iş yerlerini esnafımızla iş birliği içinde taşıyoruz. İnşallah, esnafımız yakında yeni geçici iş yerlerine kavuşacak. Dayanışmalarından ötürü tüm esnaflarımıza teşekkür ediyorum" dedi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, her zaman vatandaşların yanında olarak onların sorunlarına çözüm bulma amacıyla yoğun bir çaba gösteriyor. Bu kapsamda, Trabzon Caddesi’ndeki Samsun Çarşısı’nı ziyaret eden Başkan Görgel, esnaflarla sohbet edip, taleplerini dinledi. Ziyarette İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman da yer aldı. Görgel, rezerv alanlar, kalıcı iş yerleri inşası ve geçici çarşıların kurulumu konusunda da esnaflarla görüş alışverişinde bulundu.

KALICI KONUTLAR VE İŞ YERLERİ YAKINDA TAMAMLANACAK

Ziyaret sonrasında değerlendirmelerde bulunan Başkan Fırat Görgel, "Samsun Çarşısı'nda esnaflarımızla bir araya gelerek sohbet ettik ve taleplerini dinledik. Depremden büyük zarar gören esnafımız, zor günler geçirdi. İş yerleri yıkıldı ve şu anda geçici iş yerlerinde ticaret yapıyorlar. Ancak, şehir merkezindeki rezerv alanda Emlak Konut'un başlatacağı projeyle bu bölge çok daha güzel bir hale gelecek. Projeler tamamlandığında vatandaşlarımız kalıcı konutlarına, esnaflarımız ise yeni iş yerlerine kavuşacak" dedi.

GEÇİCİ ÇARŞININ İNŞASI HIZLA DEVAM EDİYOR

Piazza AVM yanında devam eden geçici çarşı inşası hakkında bilgi veren Başkan Fırat Görgel, "Rezerv alandaki esnafımız için Piazza AVM'nin yanında yeni bir geçici çarşı inşa ediyoruz. Çarşının inşası hızlı bir şekilde ilerliyor ve esnafımız kısa sürede yeni iş yerlerine kavuşacak. Bu süreçte gösterdikleri dayanışma için tüm esnaflarımıza teşekkür ediyorum. Bu zor günleri birlikte aşacağız" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haber merkezi

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Kahramanmaraş'ta depremde hayatını kaybedenler dualarla anıldı
Kahramanmaraş'ta tüfekle rastgele çevreye ateş açan zanlılar, 4 kişiyi yaraladı
Bugün hava Kahramanmaraş'ta (19 Ağustos) nasıl olacak?

Kahramanmaraş Haberleri