Başkan Görgel: Hemşehrilerimizle daima iç içeyiz

Başkan Görgel, Dulkadiroğlu Yavuz Selim Caddesi'nde esnaf ve vatandaşlarla buluşarak, "Her zaman hemşehrilerimizle birlikte olmayı sürdüreceğiz" dedi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, Dulkadiroğlu Yavuz Selim Caddesi'nde esnaf ve vatandaşlarla buluşarak, "Her zaman hemşehrilerimizle birlikte olmayı sürdüreceğiz" dedi.

Göreve başladığı günden beri şehrin çeşitli bölgelerinde sık sık vatandaşlarla bir araya gelen ve onlarla iç içe olan Başkan Fırat Görgel, Dulkadiroğlu Yavuz Selim Caddesi'ndeki esnafları ziyaret etti. Esnafların iş yerlerine giderek hayırlı işler dileğinde bulunan Başkan Görgel, bölgedeki vatandaşlarla da sohbet etti.

Ziyaretler hakkında konuşan Başkan Görgel, "Şehrimizin her köşesini ayrı ayrı ziyaret ediyoruz, yerinde tespitler yaparak hemşehrilerimizin taleplerini dinliyoruz. Bugün Dulkadiroğlu ilçemizde Yavuz Selim Caddesi'ndeyiz. Esnaflarımızı ziyaret ettik, taleplerini dinledik. Hemşehrilerimizle de sohbet ettik. Tüm hemşehrilerimize güleryüzleri ve samimi sohbetleri için teşekkür ediyor, minnetlerimizi sunuyoruz. Her yerde büyük bir hoşgörü ile karşılanıyoruz, bu bize büyük bir memnuniyet veriyor. İnşallah bundan sonra da hemşehrilerimizle birlikte olmaya devam edeceğiz. Rabbim birliğimizi ve beraberliğimizi daim eylesin" şeklinde konuştu.

Kaynak: Haber merkezi

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Kahramanmaraş'ın Hartlap Bıçağ'na Kurban Bayramı öncesi yoğun talep
Vali Ünlüer ve eşi Dr. Selma Ünlüer’den öksüz ve yetim çocuklara karne hediyesi
Kahramanmaraş'ta sulama göletinde cesedi bulundu

Kahramanmaraş Haberleri