Aykut Balcıoğlu'ndan Kıbrıs’ta genç girişimcilere ilham veren mentörlük

Kahramanmaraşlı iş insanı Aykut Balcıoğlu, KKTC'de düzenlenen Open House Network etkinliğinde genç girişimcilere mentörlük yaptı. Etkinlik, Kıbrıs’taki girişimcilik ekosistemini güçlendirmeyi ve gençlere ilham vermeyi hedefliyor.

Kahramanmaraşlı genç iş insanı Aykut Balcıoğlu, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde (KKTC) düzenlenen Open House Network serisinin Kıbrıs ayağında genç girişimcilere mentörlük yaptı.

KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar'ın açılış konuşmasıyla başlayan etkinlikte, Balcıoğlu, 25 genç girişimciye yol gösteren önde gelen isimler arasında yer aldı.

Organizasyon, GEN Türkiye, Habitat Derneği ve GİKAD işbirliğiyle gerçekleştirildi. Etkinlikte ayrıca GEN Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Nevzat Aydın, Başkan Yardımcıları Emine Erdem, Gülden Yılmaz ve Yönetim Kurulu Üyesi Ozan Acar da mentörlük yaptı.

Aykut Balcıoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Bugün, geleceğin umut dolu fikirlerini paylaşan 25 genç girişimciyle bir araya gelmek benim için büyük bir onur oldu" ifadelerine yer verdi. Etkinliği düzenleyen İclim Çağıner Kavluklu ve GİKAD ailesine, GEN Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Nevzat Aydın’a, Habitat Derneği'ne ve organizasyonu koordine eden Bora Caldu’ya teşekkürlerini iletti.

Bu etkinlik, genç girişimcilerin kariyerlerine yön vermeyi ve Kıbrıs'taki girişimcilik ekosistemini güçlendirmeyi amaçlıyor.

Kaynak: Haber merkezi

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Kahramanmaraş’ta bacadan çıkan kıvılcım evi yaktı
Kahramanmaraş Barosu’nun yeni başkanı Kaan Kır oldu!
Kahramanmaraş'ta Vadi Mahallesi'ne 40 milyon TL'lik altyapı yatırımı

Kahramanmaraş Haberleri