Akran Zorbalığına Karşı Cesurca: Kahramanmaraş'ta Çözüm Bakanlığı Tiyatro Gösterisi!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, minik tiyatroseverlere özel 'Çözüm Bakanlığı' tiyatro gösterisiyle unutulmaz bir deneyim sunuyor.

Küçük tiyatro hayranları, Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği 'Çözüm Bakanlığı' adlı tiyatro gösterisini NFK Kültür Merkezi'nde büyük bir ilgiyle izledi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, deprem sonrası çocuklara yönelik psiko-sosyal desteklerini sürdürmeye devam ediyor. Bu kapsamda gerçekleştirilen etkinlik, Hollanda Büyükelçiliği işbirliğiyle hayata geçirilen bir projenin parçasıydı.

Sanne Rooseboom'un 'Çözüm Bakanlığı' adlı eserinden uyarlanan tiyatro gösterisi, Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi'nde miniklerle buluştu. Oyun, akran zorbalığına karşı duran cesur bir grup arkadaşın macera dolu hikayesini anlatarak hem eğlendirdi hem de öğretici mesajlar verdi. Sahne Maraş Tiyatro Okulu oyuncularının performansı, minik tiyatroseverlerden büyük alkış aldı. Gösteri sonunda çocuklara, Sanne Rooseboom'un 'Çözüm Bakanlığı' adlı kitabı hediye edildi ve etkinlikten memnuniyetle ayrılan çocuklar, Büyükşehir Belediyesi'ne teşekkür ettiler.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Kahramanmaraş'ta İş Şansını Kaçırma: Üniversite Personel Alacak!
Güngör: Kahramanmaraş'taki Gençlerimize TEKNOFEST’te Milli Teknolojiyi Sunuyoruz!
Kahramanmaraş Ekonomisine Destek: İşletmeler Güçleniyor!

Kahramanmaraş Haberleri