AFAD duyurdu: Kahramanmaraş'ta deprem oldu

Kahramanmaraş'ın Göksun ilçesinde gece saatlerinde 3.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. AFAD ve Kandilli Rasathanesi farklı veriler paylaşırken, sarsıntının derinliği 9.39 km olarak kaydedildi. Olumsuz bir durum bildirilmedi.

Kahramanmaraş'ın Göksun ilçesinde gece saatlerinde deprem meydana geldi. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) ve Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi tarafından yapılan açıklamalara göre, sarsıntının büyüklüğü ve derinliği farklı verilerle kaydedildi.

AFAD'ın paylaştığı bilgilere göre, depremin büyüklüğü 3.1 olarak ölçülürken, derinliği 9.39 kilometre olarak belirlendi. Deprem, saat 03.09'da meydana geldi.

Öte yandan, Kandilli Rasathanesi ise depremin büyüklüğünü 3.2, derinliğini ise 2.4 kilometre olarak açıkladı. Depremin merkez üssünün Göksun ilçesine bağlı Alıçlıbucak Mahallesi olduğu belirtildi.

Yetkililerden şu ana kadar herhangi bir olumsuz durum bildirilmezken, sarsıntının hafif hissedildiği kaydedildi.

Kaynak: Haber merkezi

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Kahramanmaraş dahil 16 ilde DEAŞ terör örgütü operasyonu: 92 gözaltı
Kahramanmaraşlı öğrenciler afetlere karşı dijital projeler geliştirdi
Kahramanmaraş’ta trafik canavarlarına ceza yağdı

Kahramanmaraş Haberleri