Rüyada Ayna görmek ne anlama gelir?

Rüyada Ayna görmek ne anlama gelir? Başlıklı rüya yorumunu inceliyorsunuz. Diğer faklı tabirleri görmek için rüya tabiri sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Yayınlanma:
Güncelleme: 22 Ekim 2024 10:50
Rüyada Ayna görmek ne anlama gelir?

Rüyada Ayna görmek; Ebu Said el-Vaiz’in yorumuna göre: Rüyada ayna görülmesi; çoğunluğa göre mürüvvet olarak kabul edilir. Rüyada aynada yüzünü güzel görenin bolluğa erişeceğine, yüzünü güzel ve sakalını siyah görenin; eğer aslı öyle değilse; o kimsenin halka karşı cömert davranacağına ve herkese iyilik edeceğine, eğer sakalını siyah görürse; fakir düşeceğine, yüzünde beyaz kıllar olduğunu ve onları yolduğunu görürse; bulunduğu mevkiden daha aşağı bir mevkiye indirileceğine yorumlanır.

Bazı rüya tabircilerine göre; Rüyada ayna görülmesi; eşe ve aynanın kırıldığının görülmesi eşlerden birisinin ölümüne delalet eder.

Bir kimsenin rüyasında cilalı ve parlak bir aynaya baktığını görmesi; o kimsenin keder ve üzüntülerinin geçeceğine, rüyasında paslı bir ayna görmesi; onun kötü haline, altından bir ayna görmesi; din yönünden kuvvetli olduğuna, fakirlikten sonra zengin olacağına, eğer görevinden atılmış ise tekrar görevine döneceğine delalet eder. Hasta bir kimsenin rüyasında bir aynaya baktığını görmesi; o hastanın öleceğine yorumlanır.

Kaynak: Haber Merkezi

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.