Rüyada Adem (a.s.) görmek ne anlama gelir?

Rüyada Adem (a.s.) görmek ne anlama gelir? Adlı rüya yorumunu inceliyorsunuz, diğer rüya yorumlarını incelemek istiyorsanız Rüya tabirleri katagorisini inceleyebilirsiniz.

Yayınlanma:
Güncelleme: 01 Ekim 2024 13:40
Rüyada Adem (a.s.) görmek ne anlama gelir?

Günah işlenmiş olabileceğine ve tövbe edilmesi gerektiğine işarettir. Çoğu zaman rüyada Adem(a.s)’i görülmesi; baba, padişah ve ilim ile yorumlanır.

Bir kimsenin rüyasında Adem(a.s)’i kendi süratinde görmesi; eğer ehli ise valiliğe yükselir. Rüyasında Adem(a.s)’in kendisi ile konuştuğunu gören kimse; o kimsenin ilim sahibi olacağına işaret eder.

Hz.Adem(a.s)’i rüyada görmek; uzun sürecek keder ve üzüntüden sonra büyük bir sevinçle karşılaşacağına delil saydığı gibi, çok sayıda çocuk sahibi olunacağı ve hacca gidileceği ile de yorumlanır.

Bazı tabircilere göre: Rüyada Hz.Adem (a.s.)’i görmek; başka uzak ülkelere yolculuk yapılacağına, bazen de hata ve unutmaya, hileye ve doktorlarla iyi geçinmeye yorumlanır.

Yine Adem(a.s)’i görmek rüya sahibinin rüya yorumcusu olacağını işaret eder. Çünkü yeryüzünde ilk rüya gören ve rüyayı tabir eden Hz.Adem(a.s)’dir.

Rüyasında Hz.Adem (a.s)’i noksan gören kimsenin; büyük işlerinden birisi noksan kalır, kazancı ve mesleği değişir. Hz. Adem(a.s)’i iyi halde gören kimse büyük hayırlara kavuşur.

Kaynak: Haber Merkezi

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.