Rüyada Abdesti bozan şeyleri görmek ne anlama gelir?

Rüyada Abdesti bozan şeyleri görmek ne anlama gelir? Başlıklı rüya yorumunu inceliyorsunuz. Diğer farklı tabirleri görmek için rüya tabiri sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Yayınlanma:
Güncelleme: 01 Ekim 2024 13:10
Rüyada Abdesti bozan şeyleri görmek ne anlama gelir?

Eğer abdesti bozan şey akıcı ise mal varlığının hepsini infilak edeceğine, eğer kişinin abdestini bozduğu yer tuvalet gibi abdesti bozmaya elverişli, bilinen meşru bir yer ise; ihtiyacı için harcayacağı şeyin meşru olmasına, abdestini bozduğu yer meçhul bir yer ise; bilmediği bir yere malını harcayacağına ve bundan dolayı da bir sevap kazanamayacağına yorumlanır. Çünkü bunların hepsi kendi arzu ve isteği ile yapılmıştır.

Rüyanızda bir yere abdestinizi bozduğunuzu sonra da o pisliğin üzerini toprakla örttüğünüzü görmeniz; bir malınızı toprağa gömeceğinize işaret eder.

Kişinin rüyasında küçük abdestini bozduğunu görmesi; o kişinin sıkıntılarından kurtulacağına, büyük abdestini yaptığını görmesi; borcundan kurtulacağına, büyük abdestini yaptığını görmesi; borcundan kurtulacağına, eğer hasta ise şifa bulup iyileşeceğine işaret eder.

Bir kimsenin açık ve herkesin görebileceği bir yerde abdestini yaptığını görmesi; o kimsenin hakkında bazı dedikoduların yapılacağına, abdestini evin bir odasına yaptığını görmesi; o kimsenin birtakım düşmanlarının olduğunu gösterir.

Kaynak: Haber Merkezi

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.