Kahramanmaraş'ta o bölgeye yeni toplu taşıma araçları hizmete girdi

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Önsen ve Dönüklü mahallelerine yeni toplu taşıma araçlarını hizmete sundu. KahramanKart sistemiyle çalışan bu araçların güzergah ve saat bilgilerine belediyenin resmi web sitesinden erişim sağlanabiliyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 18 Ekim 2024 14:51
Kahramanmaraş'ta o bölgeye yeni toplu taşıma araçları hizmete girdi

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Onikişubat ilçesinde bulunan Önsen ve Dönüklü mahallelerine yönelik yeni toplu taşıma araçlarını devreye aldı.

KahramanKart sistemiyle kullanılan bu araçların güzergah ve saat bilgilerine Büyükşehir Belediyesi’nin resmi web sitesi üzerinden erişim sağlanabiliyor.

toplu-tasima.jpg

Vatandaşlara daha konforlu bir ulaşım deneyimi sunmayı hedefleyen Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, toplu taşıma standartlarını yükseltmeye devam ediyor. Şehrin gelişmekte olan bölgeleri olan Önsen ve Dönüklü mahallelerine şehir merkeziyle bağlantı sağlayan yeni hatlar, KahramanKart sistemi ile hizmet veriyor.

Belediyeden yapılan açıklamada, otobüslerin hareket saatlerine https://kahramanmaras.bel.tr/toplu-tasima-guzergah-ve-saatleri adresinden ulaşılabileceği ve toplu taşımaya ilişkin bilgi almak isteyenlerin 0531 082 00 22 numaralı WhatsApp hattından yararlanabileceği bildirildi.

Kaynak: Haber merkezi

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.