Kahramanmaraş'ta Sevgi Dolu Bir Gün: Başkan Güngör, 300 Öğrenciyle Buluştu!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Güngör, İl Emniyet Müdürlüğü iş birliğiyle düzenlenen etkinlikte 300 öğrenciyle buluştu, sevinçlerine ortak oldu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 05 Ekim 2023 17:41
Kahramanmaraş'ta Sevgi Dolu Bir Gün: Başkan Güngör, 300 Öğrenciyle Buluştu!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, İl Emniyet Müdürlüğü iş birliğiyle düzenlenen piknikte ilkokul ve ortaokul öğrencileriyle buluştu, sevinçlerine ortak oldu.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, şehirde farklı yaş gruplarına yönelik düzenlediği sosyal ve kültürel etkinliklerine bir yenisini ekledi. İl Emniyet Müdürlüğü iş birliğiyle gerçekleştirilen 'Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı' temalı etkinlikte, Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Vali Mükerrem Ünlüer, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Gökhan İnan ve İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman da hazır bulundu.

baskan-gungor-ogrencilerin-sevinclerine-ortak-oldu.jpg

Şehit Cengiz Engizek Kılavuzlu Mesire Alanı’nda düzenlenen programa toplam 300 ilkokul ve ortaokul öğrencisi katıldı. Renkli ve eğlenceli etkinliklerle dolu piknik programında öğrenciler, düzenleyenlere teşekkür etti.

Başkan Güngör, etkinlikle ilgili yaptığı açıklamada, “Geleceğimizin teminatı olan yavrularımızla bir araya gelmeye özen gösteriyoruz. Bugün Vali Sayın Mükerrem Ünlüer ve Jandarma Komutanımızla birlikte, Emniyet Müdürlüğümüzün katkılarıyla gerçekleştirdiğimiz piknikte 300 öğrencimizle sevinçlerini paylaştık. Onların mutluluğunu görmek bizleri de mutlu ediyor. Gençlerimizin daima yanındayız. Tüm öğrencilere eğitim hayatlarında başarılar diliyoruz” dedi.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum