Kahramanmaraş'ta operasyon: Uyuşturucu ve silah ele geçirildi

Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü, 29 Temmuz - 5 Ağustos 2024 tarihleri arasında il genelinde gerçekleştirilen operasyonlar sonucunda toplam 151 kişi yakaladı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 07 Ağustos 2024 02:00
Kahramanmaraş'ta operasyon: Uyuşturucu ve silah ele geçirildi

Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürütülen operasyonlarda, çeşitli suçlardan haklarında arama kararı bulunan 99 şahıs, uyuşturucu madde ticareti yapan 11 şahıs ve ikamet ile iş yerlerinde hırsızlık olaylarına karışan 41 şahıs adli makamlara sevk edildi.

Bu operasyonlar neticesinde 90 kişi tutuklandı. -Uyuşturucu ve Silah Ele Geçirildi Yürütülen çalışmalarda ele geçirilen maddeler dikkat çekti. Toplamda; 4 kilo 574,06 gram metamfetamin, 4 kilo 50 gram skunk, 124,69 gram esrar, 333,85 gram sentetik kannabinoid (bonzai), 1162 adet sentetik ecza, 7 adet ruhsatsız tabanca, 1 adet ruhsatsız kurusıkı tabanca ve 3 adet ruhsatsız av tüfeği ele geçirildi. -Trafik Denetimleri Sıkı Tutuldu Kahramanmaraş’ta trafik güvenliğini olumsuz etkileyen ve gürültü kirliliğine sebep olan araçlarla ilgili de denetimler gerçekleştirildi.

Trafik ekipleri, yüksek sesle müzik dinleyen 150 araca, abartı egzoz kullanan 49 araca ve sürücü belgesiz araç kullanan 380 şahsa işlem yaptı.

Kaynak: Haber merkezi

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.