Kahramanmaraş'ta İş Arayanlara Müjde: Belediye'ye 20 Personel Alınacak!

Kahramanmaraş Belediyesi, AKBEL A.Ş'de istihdam fırsatları sunuyor! Pozisyonları için başvurular başladı. Hemen başvurun! Detaylar haberimizde.

Yayınlanma:
Güncelleme: 24 Ocak 2024 11:16
Kahramanmaraş'ta İş Arayanlara Müjde: Belediye'ye 20 Personel Alınacak!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, AKBEL A.Ş'de geçici işçi pozisyonları için istihdam sağlayacak. İşe alınacak 20 kişi için başvurular başladı!

BAŞVURU KOŞULLARI VE SÜRECİ

Belediye, 4857 sayılı İş Kanunu hükümlerine göre personel alım sürecini yürütecek. Başvuru yapacak adayların belediye bünyesinde 5 ay 29 gün süreyle çalışmaya uygun olmaları bekleniyor.

ARANAN ŞARTLAR

Başvuruda bulunacak adaylardan istenen şartlar arasında 2018/11608 sayılı Bakanlar Kurulu Kararnamesi koşullarını sağlama, vardiya sistemine uyum, sağlık problemlerinin bulunmaması, ilgili bölgede ikamet etme kabulü ve Kahramanmaraş il ve ilçelerinde nüfusa kayıtlı olma bulunuyor.

AÇIK POZİSYONLAR VE NİTELİKLER

Veteriner Hekim, Veteriner Teknikeri ve Hayvan Bakıcısı unvanları için toplam 20 kişi alınacak. Her pozisyon için farklı nitelik ve deneyim koşulları aranmaktadır. Lisans mezunu veterinerler, ön lisans mezunu veteriner teknikerleri ve en az ilköğretim mezunu hayvan bakıcıları arasından seçim yapılacak.

BAŞVURU TARİHLERİ VE ŞEKLİ

Başvurular, 23.01.2024 ile 28.01.2024 tarihleri arasında, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi'nin resmi internet sitesi üzerinden online olarak gerçekleştirilecek. Adayların belirlenen web adresine erişim sağlayarak başvuru formunu doldurmaları gerekiyor. Başvuru yapacak adayların belirtilen şartları yerine getirerek zamanında müracaat etmeleri önem taşımaktadır.

AÇIK POZİSYONLAR VE SAYILARI

Veteriner Hekim - 2 kişi

Veteriner Teknikeri - 3 kişi

Hayvan Bakıcısı - 15 kişi

Toplam: 20 kişi

Başvuru şartlarını taşıyan adayların 23.01.2024 / 28.01.2024 tarihleri arasında https://kahramanmaras.bel.tr/form/kahramanmaras-buyuksehir-belediyesi-gecici-personel-alim-ilani-23012024 internet adresinden online başvuru yapmaları gerekmektedir.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

Editör