Kahramanmaraş’ta Gençler için Streetball heyecanı başlıyor!

Kahramanmaraş’ta 12-18 yaş arası gençler için Streetball Turnuvası! 4-5 Ekim’de düzenlenecek bu heyecan dolu etkinlik için başvurular 2 Ekim’e kadar devam ediyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 28 Eylül 2024 14:11
Kahramanmaraş’ta Gençler için Streetball heyecanı başlıyor!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Kahramanmaraş Basketbol İl Temsilciliği ve Piazza AVM’nin iş birliğiyle düzenlenen Streetball Turnuvası, 4-5 Ekim tarihlerinde basketbol severlerle buluşacak. 12-18 yaş aralığındaki gençlerin katılımına açık olan turnuva için başvurular 2 Ekim Çarşamba gününe kadar devam edecek.

Başkan Fırat Görgel’in gençlere yönelik çalışmalarına bir yenisini ekleyen Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, basketbol tutkunları için heyecan verici bir organizasyona ev sahipliği yapacak. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Kahramanmaraş Basketbol İl Temsilciliği ve Piazza AVM’nin katkılarıyla gerçekleşecek olan turnuva, Piazza AVM’nin açık otoparkında düzenlenecek.

Turnuvaya katılmak isteyen gençler, başvurularını https://kahramanmaras.bel.tr/duyuru/2024/09/27/basketbol-turnuvasi-basvuru-formu adresinden çevrimiçi olarak yapabilecek.

Kaynak: Haber merkezi

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.