Kahramanmaraş’ta Federasyon Spor Adamlarını Küçümsüyor

Kahramanmaraş Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu'nda yaşanan anlaşmazlıklar ve eleştiriler! Spor adamları ile federasyon yönetimi arasındaki gerginlik.

Yayınlanma:
Güncelleme: 26 Aralık 2023 13:15
Kahramanmaraş’ta Federasyon Spor Adamlarını Küçümsüyor

Kahramanmaraş'ın spor alanındaki ana çatı kuruluşu olan Kahramanmaraş Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF), eleştirilere maruz kalıyor. Antrenör ve Teknik Adam Mehmet Çanak, federasyonun gelen yöneticileri küçümsediğini iddia ederek, "Her federasyona gitmem, maalesef bir spor yöneticisi veya antrenör federasyondan ağız dalaşı ile çıkıyor" diyor.

Çanak, geçen hafta Cuma günü lisans işlemleri için federasyona gittiğini ve federasyon yöneticisi Hüseyin Şahin Bozdağ ile yaşanan bir olayı anlatarak, "Biz spor emekçilerini küçümsüyorlar, bizi mağdur olarak görüyorlar" ifadelerini kullanıyor.

"BİZİ KONUŞTURAN EKREM BAŞKANSA KENDİSİNİ YÖNETİCİ YAPAN KİM"

Çanak, federasyonda görev alan yöneticilerin spor alanında deneyimli olması gerektiğini vurgulayarak, "Federasyona gittim ve lisans işlemim vardı. Normalde kulüpler Cuma günleri lisans yaptırmaz, ancak benim için zaman sıkıştığı için gittim. Federasyon personeli Ayşe Hanım'a teşekkür ettim ve 'Burada bir sen varsın, kulüplerin kahrını çeken' dedim. Bunun üzerine federasyon yöneticisi Hüseyin Şahin Bozdağ, 'Biz burada neyiz?' gibi tavırlarla konuştu. Aramızda ufak bir ağız dalaşı yaşandı. Bana 'Sizi burada konuşturan, size yüz veren Federasyon Başkanı Ekrem Karaoğlan'dır. O olmasa burada konuşmaya bile yetkiniz yok' diyerek bizi küçümsedi. Ancak unuttuğu bir şey var; kendisi Federasyon yöneticisi olabilir, ama Ekrem Karaoğlan olmasaydı burada olamazdı. Federasyon yöneticilerinin spor alt yapısı yok, bu da sporun üst yapıda gelişmemesine neden oluyor. Basın sözcüsü olarak spor camiasından özür dilemelidir. Eğer basınla ilgili bir bilgisi varsa, o da belirsizdir. Bizi aşağılamak, küçümsemek kendisine yakışmadı" şeklinde konuştu.

kahramanmarasta-federasyon-spor-adamlarini-kucumsuyor.jpeg

"KAVGALAR, KARGAŞALAR HEP YÜKSEKTEN BAKANLARDAN ÇIKIYOR"

Kahramanmaraş'ta futbolu canlandırmak ve ayağa kaldırmak için çalıştıklarını belirten Çanak, "Futbol camiası her geçen gün geriye gidiyor. Futbol endüstriyelleştikçe, işin içine para girdikçe gerçek amacından uzaklaşıyor. Kavgalar, parayla ilgili alanlarda ön plana çıkıyor. Şampiyonluğu para harcayarak elde edeceklerini düşünenler, kavgalara ve kargaşalara neden oluyor, bu da Türk futbolunu çürütüyor" dedi.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.