Kahramanmaraş'ta çocuklar için Ahşap Boyama Atölyesi

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi'nin Çocuk Sanat Merkezi'nde düzenlediği Ahşap Boyama Atölyesi ile yaz tatilini renklendiren minikler, geri dönüşümden esinlenen hediyelikleri hayalleriyle süsledi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 05 Temmuz 2024 13:52

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Çocuk Sanat Merkezi’nde düzenlediği Ahşap Boyama Atölyesi ile geri dönüşümden oluşturulan hediyelik eşyaları miniklerin renkli dokunuşlarıyla eşsiz eserlere dönüştürdü.

Çocukların yaz tatilini daha eğlenceli ve öğretici geçirmelerini sağlamak amacıyla faaliyetlerini sürdüren Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Çocuk Sanat Merkezi’nde Ahşap Boyama Atölyesi düzenledi. Geri dönüşümden oluşturulan ahşap hediyelik eşyalar, miniklerin hayal gücüyle süslendi. Yaklaşık 2 saat süren etkinlik boyunca çocuklar hem eğlendi hem de yeni beceriler kazandı. Ebeveynlerin beğenisini kazanan etkinlikler, çocukların yaz tatilini daha verimli geçirmelerine yardımcı oldu. Aileler, düzenlenen etkinliklerin önemini vurgulayarak Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti. Büyükşehir Belediyesi yetkilileri ise Çocuk Sanat Merkezi’nde düzenlenen renkli ve eğlenceli atölyelerin periyodik olarak devam edeceğini belirtti.

Kaynak: Haber merkezi

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.