Kahramanmaraş'ta Beledediye Serebral Palsi Ziyaretleriyle Gönülleri Fethediyor!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, 6 Ekim Dünya Serebral Palsi Farkındalık Günü'nde Serebral Palsili bireylere moral ziyaretlerinde bulunarak yüzleri güldürdü.

Yayınlanma:
Güncelleme: 07 Ekim 2023 17:55
Kahramanmaraş'ta Beledediye Serebral Palsi Ziyaretleriyle Gönülleri Fethediyor!

Büyükşehir Belediyesi Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Şube Müdürlüğü ekipleri, 6 Ekim Dünya Serebral Palsi Farkındalık Günü'nü kutlamak amacıyla Serebral Palsili bireyleri evlerinde ziyaret ederek onlara moral verdiler.

Sosyal belediyecilik anlayışıyla hareket eden Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, 6 Ekim Dünya Serebral Palsi Farkındalık Günü'nde çeşitli ziyaretler gerçekleştirdi.

buyuksehirin-ziyaretleri-yuzleri-guldurdu.jpeg

Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Şube Müdürlüğü ekipleri, Serebral Palsi hastalığına dikkat çekmek ve farkındalık oluşturmak amacıyla bu özel günü anlamlı kılmak için Serebral Palsili vatandaşları evlerinde ziyaret etti. Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör'ün eşi Leyla Güngör'ün de katıldığı ziyaretlerde ekipler, aile bireylerinin yanlarında olarak moral desteği sağlarken, Serebral Palsili bireylere de destek olarak yüzlerini güldürdü. Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Şube Müdürü Tuba Gökçen, Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör liderliğinde, özel gereksinimli bireylerin her zaman yanlarında olduklarını vurgulayarak bu anlamlı etkinliğin gerçekleşmesine katkıda bulunduklarını ifade etti.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.