Kahramanmaraş'ta 36 milyon TL’lik yeni içmesuyu hattının imalatı sürüyor

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Onikişubat Köşürge Mahallesi’nde 6 kilometrelik yeni içmesuyu hattı inşa ediyor, modern ve sağlıklı altyapı için çalışmalar sürüyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 02 Eylül 2024 15:11
Kahramanmaraş'ta 36 milyon TL’lik yeni içmesuyu hattının imalatı sürüyor

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Onikişubat ilçesi Köşürge Mahallesi’nde başlattığı içmesuyu hattı çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. KASKİ tarafından yürütülen projeyle bölgeye yaklaşık 6 kilometre uzunluğunda yeni bir içmesuyu hattı inşa ediliyor.

Kahramanmaraş’ın yeniden imar ve inşasında önemli adımlar atan Büyükşehir Belediyesi, 6 Şubat depremlerinin ardından altyapı çalışmalarını da yoğunlaştırdı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde, şehre sağlanan yaklaşık 12 milyar TL’lik maddi destekle birlikte, şehir genelinde hasar gören altyapı hatları yenileniyor ve yeni şebeke hatları ekleniyor. Bu kapsamda, Onikişubat ilçesi Köşürge Mahallesi de altyapı iyileştirmelerinin yapıldığı yerlerden biri oldu. KASKİ Genel Müdürlüğü’nün koordinasyonunda yürütülen çalışmalarla mahalleye, 36 milyon TL’lik yatırımla yaklaşık 6 kilometrelik içmesuyu hattı kazandırılıyor. Yoğun bir tempoyla sürdürülen bu projeyle, Köşürge’nin içmesuyu sorununa kalıcı bir çözüm getirilmesi amaçlanıyor.

Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre, daha modern ve sağlıklı bir altyapı için yatırımların artarak devam ettiği ve 11 ilçenin tamamında altyapı sorunlarını çözmeye yönelik projelerin sürdüğü ifade edildi.

Kaynak: Haber merkezi

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.