Kahramanmaraş'ta 20 yıl aradan sonra Ağustos Fuarı içim geri sayım başladı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, 20 yıl aradan sonra yeniden düzenlenecek Uluslararası Ağustos Fuarı için heyecanını paylaştı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 11 Temmuz 2024 21:28
Kahramanmaraş'ta 20 yıl aradan sonra Ağustos Fuarı içim geri sayım başladı!

Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, geçmişte Atatürk Parkı'nda düzenlenen ve 2000'li yıllara kadar süren Fuar ile ilgili heyecan verici bir paylaşımda bulundu.

agustos-fuari-2.jpg

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel’in seçim vaatlerinden biri olan "Uluslararası Geleneksel Kahramanmaraş Ağustos Fuarı" 20 yılın ardından yeniden halkla buluşmaya hazırlanıyor. Ağustos ayı içinde gerçekleştirilmesi planlanan fuar öncesi Başkan Görgel, sosyal medya hesabından duygusal bir mesaj paylaştı. Daha önceki yıllarda gerçekleştirilen Geleneksel Ağustos Fuarı'na ait fotoğrafları "Modumuz; işte böyle bir şey" notuyla yayınladı. Vatandaşlardan da fuara dair anılarını paylaşmalarının istendiği gönderi, büyük ilgi gördü ve kısa sürede binlerce kişiye ulaştı. Paylaşım, yorum yağmuruna tutuldu.

agustos-fuari-3.jpg

20 YIL ARADAN SONRA YENİDEN

Kahramanmaraş Atatürk Parkı'nda ilk olarak 1984 yılında kurulan fuar, lunapark, esnaf satış alanları, konserler ve çeşitli etkinliklerle doluydu. 2000'li yıllara kadar devam eden bu etkinliğin, 20 yıl aradan sonra yeniden hayata geçirilmesi planlanıyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel’in vaatlerinden biri olan Ağustos Fuarı için ilgili birimler yoğun bir çalışma yürütüyor.

Kaynak: Haber merkezi

agustos-fuari-5.jpg

agustos-fuari-7.jpg

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.