Kahramanmaraş Valisi Ünlüer’den deprem sonrası ilk açıklama

Kahramanmaraş’ın Dulkadiroğlu ilçesinde 4,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Vali Mükerrem Ünlüer, depremin ardından yaptığı açıklamada herhangi bir olumsuzluğun olmadığını belirterek geçmiş olsun dileklerini iletti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 19 Ekim 2024 16:09
Kahramanmaraş Valisi Ünlüer’den deprem sonrası ilk açıklama

Kahramanmaraş’ın Dulkadiroğlu ilçesinde 4,4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Depremin ardından Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüer açıklamalarda bulundu.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı’nın (AFAD) internet sitesinden alınan bilgilere göre, saat 14.41’de merkez üssü Dulkadiroğlu olan 4,4 büyüklüğündeki deprem yerin 10,53 kilometre derinliğinde gerçekleşti. Sarsıntı, çevre illerde de hissedildi.

Vali Ünlüer, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, “Dulkadiroğlu ilçemizde saat 14.41'de 4,4 büyüklüğünde bir deprem meydana gelmiştir. Ekiplerimiz sahada incelemelere başlamış olup şu ana kadar herhangi bir olumsuzluk tespit edilmemiştir. Tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Allah milletimizi her türlü afetten korusun" ifadelerine yer verdi.

Kaynak: Haber merkezi

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.