Kahramanmaraş izleme, değerlendirme ve koordinasyon kurulu toplandı

İl Güvenlik ve Acil Durumlar Koordinasyon Merkezi (GAMER) İzleme, Değerlendirme ve Koordinasyon Kurulu toplantısı, Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüer başkanlığında düzenlendi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 22 Ekim 2024 17:08
Kahramanmaraş izleme, değerlendirme ve koordinasyon kurulu toplandı

Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüer’in başkanlığındaki toplantıya, Vali Yardımcısı Davut Sinanoğlu, Kaymakamlar, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ali Gemalmaz ve ilgili kamu kurum ve kuruluş amirleri katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Vali Ünlüer; “Birlikte iştirak ettiğimiz bu toplantıda, güvenlik kaynaklı acil durumlarda bütünleşik bir yönetim anlayışı ile olay öncesi, sırası ve sonrasında yürütülecek faaliyetlerin yer aldığı acil durum planlamalarını yaparak, bunlara ilişkin uygulama tedbirlerini ve bu hususta valiliğimiz ile ilgili diğer tüm kurumların koordinasyonunu gerektiren hususları değerlendireceğiz.

4.jpg

Bu bağlamda, toplantımızda alacağımız kararların ilimizin güvenlik ve kurumlar arası koordinasyonuna katkı sunmasını temenni ediyor, toplantımıza katılan kurul üyelerimize katkılarından dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.

İl Sosyal Etüt ve Proje Müdürü Zeki Evin ise GAMER’in 2024 yılı faaliyetine ilişkin bilgilendirme sunumu yaptı.

GAMER iş ve işlemleri ile ilgili kurumlar arasında koordinasyon gerektiren hususların değerlendirildiği toplantıda, katılımcıların görüş ve önerileri alınarak 2025 yılında yapılacak çalışmalara ilişkin kararlar alınarak ilgili gündem maddeleri görüşüldü.

Kaynak: Haber merkezi

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.