Kahramanmaraş Goalball takımı şampiyonlukla bir üst ligde!

Kahramanmaraş Görme Engelliler Spor Kulübü, Erkekler Goalball 3. Lig’de şampiyon oldu ve bir üst lige yükseldi. Takımın başarısı, Kahramanmaraş halkına armağan edildi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 09 Eylül 2024 14:53
Kahramanmaraş Goalball takımı şampiyonlukla bir üst ligde!

3-7 Eylül 2024 tarihleri arasında Adıyaman Üniversitesi Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleştirilen Erkekler Goalball 3. Lig 2. Devre Müsabakaları sona erdi.

Başkonuş Yaylası ve Hasırcıoğlu Alışveriş Merkezi sponsorluğunda mücadele eden Kahramanmaraş Görme Engelliler Spor Kulübü, oynadığı 16 maçın 14’ünden galip ayrılarak topladığı 42 puanla şampiyon oldu ve bir üst lige çıkmaya hak kazandı. Kahramanmaraş takımı, rakip ağlara tam 220 gol gönderirken, kendi kalesinde 120 gol gördü.

Ligde Kahramanmaraş’ın yanı sıra, Adıyaman Görme Engelliler Spor Kulübü 34 puanla üçüncü, Kocatepe Görme Engelliler Spor Kulübü ise 35 puanla ikinci sırada yer alarak bir üst lige yükseldi.

Kahramanmaraş Görme Engelliler Spor Kulübü Başkanı Mustafa Çakmak, yaptığı açıklamada, "Şampiyon olan sporcularımızın gözlerinden öpüyorum. Bizlere destek veren Tarım Köy İşleri Komisyon Başkanı Prof. Dr. Vahit Kirişçi'ye, Kahramanmaraş milletvekillerimiz Ömer Oruç Bilal Debgici ve Prof. Dr. Tuğba Köksal’a, Büyükşehir Belediye Başkanımız Fırat Görgel’e, Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Cemil Bozbey’e, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürümüz Müslüm Ferdi Bozkurt’a, Hasırcıoğlu Alışveriş Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Hasırcıoğlu'na, Başkonuş Yaylası Yönetim Kurulu Başkanı Serhan Erdoğanyılmaz'a, Yavşan Yaylası sahibi Ahmet Kılçık'a ve tüm Kahramanmaraş halkına teşekkür ederim" dedi.

Takımın antrenörü Burak Gülmez de yaptığı açıklamada, "Emeklerimizin karşılığını şampiyonlukla taçlandırdık. Müsabakalar biter ama hedefler bitmez. Kahramanmaraş’a döner dönmez bir sonraki hedefimiz için çalışmaya başlayacağız. Bu zafer, tüm Kahramanmaraş halkına armağan olsun. Destek veren herkese minnettarız," ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haber merkezi

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.