Hedef 81 il, Kahramanmaraş’a damga vurmaya hazırlanıyor
Her geçen gün kendisini yenileyen ve büyüyen bir yapısı olan Kahramanmaraş’ta yatırımlar gün geçtikçe hızlanarak büyüyor.
Yeni Tad Yemekçilik Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Barak, Yeni Tad Yemekçiliğin Kuruluş amacının 81 ilde kurumsallaşmak olduğunun altını çizerek, Kahramanmaraş’ta zirveyi yakalamak için yoğun çaba sarf ettiklerini belirtti.
Kaliteli Hizmet, Yüzde yüz hijyen ve taze ürünler ile insanların sofralarını süslediklerini belirten Barak, Merdiven altı işletmeler ile mücadelelerin tüm hızıyla sürdüreceklerini kaydetti.
‘Siz İşinizi yapın, Biz Yemeğinizi’ sloganıyla yola çıktıklarını belirten Fatih Barak, Kahramanmaraş’a hizmet etmenin onurunu yaşadıklarını kaydederek, Hedeflerinin yüksek oranda istihdam sağlayarak Kahramanmaraş merkezli Türkiye’de büyümek olduğunu söyledi.
Barak: “11 Yıldan bu yana bu mesleğin içerisindeyim. Yemek ve Gıda Sektörü insanımızı doğrudan etkileyen ve sorumluluğu fazla olan bir sektör, Biz işimizin zorluğunun farkında olarak zor imkanlar içerisinde büyüme gösterdik.
Bizi işimize başladığımızda bizim en önemli amacımız kimsede olmayan bir yenilik le işimize başlamaktı. Yeni Tad Yemekçiliğin ismi de buradan geliyor. Biz sektördeki hedefimiz 81 ile kurumsallaşarak büyümektir. İşimizin en iyi yaptığımıza inanıyoruz ve bunu bizimle çalışan bütün firmalardan duyuyoruz. İşimizi iyi yaptığımız için piyasada yüksek oranda bir büyüme gösterdik ve büyümeye de devam ediyoruz.
İşimizi en iyi yapmanın yolu, İşini ne kadar önemsediğindir. Biz işimizin sorumluluk kısmının çok ağır olduğunun bilincine vararak, Temiz Gıda, Temiz Toplum hedefiyle müşterilerimize kaliteli ve lezzetli tadları onların sofralarına ulaştırıyoruz. Sloganımız aslında her şeyi özetliyor ‘Siz İşinizi yapın, Biz yemeğinizi’.
HEDEFİMİZ SEKTÖRDE BİR NUMARA OLMAK
Kahramanmaraş Tad Yemekçilik Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Barak, Sektörde temiz gıda hedefiyle yola çıktıklarını belirterek, Kahramanmaraş’ta bir numara olmak için mücadele ettiklerini kaydetti.
Kahramanmaraş halkına çağrıda bulunan Barak, Yeni Tad Yemekçiliğin tanımaları gerektiğin belirtti.
Barak açıklamalarına şu şekilde devam etti: “Sektörde ucuza yemek verilme anlayışı var, Biz bu anlayışla yola çıkmadık. Bizim ucuz yemek verelim diye bir hedefimiz yok. Bizim hedefimiz kaliteli ve Taze gıdaları hakettiği fiyata insanların sağlığına tehdit oluşturmadan ve yüzde yüz hijyen anlayışı ile müşterilerimize ulaştırmaktır.
Tüm Kahramanmaraş halkına sizin aracılığınızla çağrıda bulunuyorum. Gelin bizi tanıyın, İşyerimizi gezin, Yemeklerimizin hazırlanış aşamasında gün ve rendavu almadan aniden gelip tesislerimizi gezebilirsiniz bizim kapımız herkese açık.
Kahramanmaraş genelinde 120 noktaya, İşyeri, Otel, İnşaat, Konfeksiyon atolyeleleri, Bütün çevre köylere ve organizasyon yemekleri ve dört büyük fabrikaya yerinde üretim ve taşımalı olarak hizmet vermekteyiz.
Hedefimiz, hijyen kalite ve sağlıklı gıda üretiminde bir numara olmaktır.”
KAYNAK: Maraştanhaber
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.